REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
168 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: BAFF'dan yeni ürün Baff 6000 fta twin Kart paylaşım sisteminin yeni harikası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hortbirtdeki eurosporlar komple acılmıştır 33 derece için iyi seyirler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hortbirtdeki 10853 h 27500 deki kanal ok 33derece için iyi seyirler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar nilesattaki 11977 v 27500 mbc+ kanalı acıktır 33dereceden iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kart paylasımı yaww onlar tarih oldu artık uydudan güncelleme diye bişey var
    Mucizenin markası seoul !

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazı inmcele bak sen hak vereceksin beni takip et ok dediyin cihaz bi işe yaramaz ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu cihazlara çok güvenilmez. bizler aldık 33.dereceden kart paylaşımı yapıyor.21derecedende kart paylaşımını denemedim tps ler absatlar vs. ireler hiç yok.TPS, AB SAT,CYFRA yok.üzerinde v181 yazılım var birindede v175 yazılım var. biz 33 dereceden kartpaylaşımı alıyoruruz.amma TPS, AB SAT,CYFRA bunları çözmüyor.
    bu 6000 bekir ali fuat fatih cihazı neyin nesi neyin fesi bilmiyoruz.5000 twinde bunların cihazı XL DE BUNLARIN CİHAZI TABLİN DİYEDE BİR CİHAZ VAR AYNI İŞİ YAPAN.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu cihazlara çok güvenilmez. bizler aldık 33.dereceden kart paylaşımı yapıyor.21derecedende kart paylaşımını denemedim tps ler absatlar vs. ireler hiç yok.TPS, AB SAT,CYFRA yok.üzerinde v181 yazılım var birindede v175 yazılım var. biz 33 dereceden kartpaylaşımı alıyoruruz.amma TPS, AB SAT,CYFRA bunları çözmüyor.
    bu 6000 bekir ali fuat fatih cihazı neyin nesi neyin fesi bilmiyoruz.5000 twinde bunların cihazı XL DE BUNLARIN CİHAZI TABLİN DİYEDE BİR CİHAZ VAR AYNI İŞİ YAPAN.
    mesajını aldım tps ler agostosta gidiyor cyf ler gelecek geldimi yazılıcak ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki yıldır biliyorum ama şu an bu makinayı bulmak cok zor karabarsa

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlican tps ler gidici yeni habere göre sky lerde calişma var sabır bu işlerrrrrrrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Murat Bey Sen Olmasan Bu Cihazları Hemen Atmak Istiyorum Internetüzeri çözen Cihaz Alacağım Amma Bizlere Morel Veriyorsun Bekliyelim Bakalım.görelim. 21 Derecedeki W6 Uydusundan Gelen Kartpaylaşımında 33 Den Farklımı Tps Leri çözermi Birde 21 Dereceyemi Dönelim Nedersiniz?33 Den Farklımı?üzerinde Cihazın Birinde V181 Var Birindede V175 Var. Cevap Bekliyorum.veya Yeni Bir Yazılımm Atabilirmiyiz Varmı Yeni Yazılımı V191 Gibi.

Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri