hortbirtdeki eurosporlar komple acılmıştır 33 derece için iyi seyirler
hortbirtdeki eurosporlar komple acılmıştır 33 derece için iyi seyirler
hortbirtdeki 10853 h 27500 deki kanal ok 33derece için iyi seyirler
arkadaşlar nilesattaki 11977 v 27500 mbc+ kanalı acıktır 33dereceden iyi seyirler
ne kart paylasımı yaww onlar tarih oldu artık uydudan güncelleme diye bişey var
Mucizenin markası seoul !
bu cihazı inmcele bak sen hak vereceksin beni takip et ok dediyin cihaz bi işe yaramaz ok
arkadaşlar bu cihazlara çok güvenilmez. bizler aldık 33.dereceden kart paylaşımı yapıyor.21derecedende kart paylaşımını denemedim tps ler absatlar vs. ireler hiç yok.TPS, AB SAT,CYFRA yok.üzerinde v181 yazılım var birindede v175 yazılım var. biz 33 dereceden kartpaylaşımı alıyoruruz.amma TPS, AB SAT,CYFRA bunları çözmüyor.
bu 6000 bekir ali fuat fatih cihazı neyin nesi neyin fesi bilmiyoruz.5000 twinde bunların cihazı XL DE BUNLARIN CİHAZI TABLİN DİYEDE BİR CİHAZ VAR AYNI İŞİ YAPAN.
iki yıldır biliyorum ama şu an bu makinayı bulmak cok zor karabarsa
anlican tps ler gidici yeni habere göre sky lerde calişma var sabır bu işlerrrrrrrrr
Murat Bey Sen Olmasan Bu Cihazları Hemen Atmak Istiyorum Internetüzeri çözen Cihaz Alacağım Amma Bizlere Morel Veriyorsun Bekliyelim Bakalım.görelim. 21 Derecedeki W6 Uydusundan Gelen Kartpaylaşımında 33 Den Farklımı Tps Leri çözermi Birde 21 Dereceyemi Dönelim Nedersiniz?33 Den Farklımı?üzerinde Cihazın Birinde V181 Var Birindede V175 Var. Cevap Bekliyorum.veya Yeni Bir Yazılımm Atabilirmiyiz Varmı Yeni Yazılımı V191 Gibi.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri