Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Fightbox ve English Club tv hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fightbox ve English Club tv hakkında

Arkadaşlar selam
    Az önce tarattığımda Filbox'ın 11775 V 27500 frekansında Hd yayın yapan English Club tv ve Fightbox kanalları HD yerine SD yayına geçtiğini farkettim. HD yayınlanan kanallar birgün açtığımızda karşımıza SD olarakmı çıkacak böyle. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba?
    Konu kross98 tarafından (20-11-2014 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende tarattığımda HD olarak çıkıyor sıkıntı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn fightbox ve english clup yayın lisanslarını kendi ülkelerindenmi almışlar?...

arkadaşlar...ülkemizde teledünya ve filbox üzerinden yayın yapan english clup ve filbox üzerinden yayın yapan fightbox televizyonları yayın lisanslarını kendi ülkelerindenmi almışlar?...rtük karışamaz yayın akışına sansür yaptıramaz doğrumu?...merak ediyorum rica ederim bilgilendirin...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

English Club TV, ingilizce dil eğitiminde iletişimsel metod tekniğini kullanan bir eğitim kanalıdır. Yayın hayatına 2008 yılında başlamış olan English Club TV kanalı, ingilizce eğitiminize farklı programlarla destek vermektedir. Rusya, Ukrayna, Litvanya, Letonya, Moldova gibi ülkerde 200'ün üzerinde kablolu yayın firmaları tarafından kanal içerikleri yayınlatılmaktadır. Türkiye' de ise sadece Teledünya aboneleri kanal içeriğine ulaşabilmektedir.

Program akışı etkin öğrenmeyi sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. English Club TV’ de yayınlanan eğitim programlar, izleyecilere dilin farklı ortamlarda nasıl kullanıldığını gösterir ve dil bariyerinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Bunu başarabilmek için iletişimsel metod kullanılır.

bura önemli =Program akışı izleyicilerin seviyelerine ve yaş gruplarına göre dizayn edilmiştir ve farklı bölümlerden oluşur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Flysattada yayınlanmış 2 kanalda şu anda SD yayın yapmakta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRT nin "okul tv" ya da bazı üniversitelere ait tv yayını yapan kuruluşlar var.Böyle bir yayını neden desteklemezlerki?..Üstelik onca dersane kapatılmışken,devletin bu konuya elatması sorumluluk gereği değil midir? Yardım sadece ramazan ayında bir kaç yardım paketi vermekle mi olur?Özel okulara ve üniversitelere devlet bütçesinden katkı verilirken,vatandaşa doğrudan yansıyacak bir eğitim yardımı neden düşünülmez?!..Belki de gösterişi olmadığı için...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri