Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Güç Dijital Yeni Transponderi Aktif Edildi. Sorular,Tavsiyeler,Yorumlar vb.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Bayram,RTÜK'e bir şey olmaz;çökmez ama çökertmeye bayılır!.. Hele de şifresiz yayını sürdürürlerse..Yalnız yayın kalitesi bana düşük geldi.İlerde belki düzelir.Yeni oluşumlara her zaman sıcak bakarım..
    Üstadım çöker derken rtük kanallara çöker demek istedim telif hakları ellerinde olmadıgı halde sinema filmlerini yayınlıyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanllar iyiye benziyor bir bakayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çakma teleon ve çakma magicbox kanalları gelmiş göruntu kaliteleri yine berbat ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...yeni digital platformunun sinema kanalları şaşırtıcı şekilde şifresiz yayın yaptığı halde sansürsüz yayın yapıyor filimlerin sigara,alkol,cinsellik,dehşet,gizli reklam ve küfür sahneleri kesilmeyip aynen orijinal çekimiyle yayınlanıyor...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 Frekansa 20 tane kanal açacaklarına dogru dürüst 7-8 kanal açsala iyi olmazmıydıı kanallar goruntu kalitesi berbat
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 Frekansa 20 tane kanal açacaklarına dogru dürüst 7-8 kanal açsala iyi olmazmıydıı kanallar goruntu kalitesi berbat
    Göz boyama ve aldatmaca işte 3D/4K destekli TV satıyorlar ama daha HD yayına tam anlamıyla geçemedik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fta mı yok fılbox uzerınden mı yayın yapacak acaba arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı martiin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fta mı yok fılbox uzerınden mı yayın yapacak acaba arkadaslar
    Filbox ile bir bagları yok şimdilik şifresiz olacak ama ben yakında hepsi ot,bal,bot,telefon satmaya başlayacaklar bir süre sonrada kapanırlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi almak isteyenler

Powerturk TV İzleyici Temsilcisi

Ad Soyad: Miray ACER

Telefon: 0216 554 04 04

Faks: 0216 474 15 15

E-mail: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alıntı..
    Konu bayram tv tarafından (02-12-2014 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar kötü olsada şifrelenmezlerse TÜRKSAT 4a ya biraz katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri