Kanallar asıl amaçlarını belli etmeye başladılar MOVIESTAR TÜRK Kanalına alt bar eklenmiş chat vb. çok yakında digerleride başlar sahte ürün satmaya..
Teşekkur: 0
Kanallar asıl amaçlarını belli etmeye başladılar MOVIESTAR TÜRK Kanalına alt bar eklenmiş chat vb. çok yakında digerleride başlar sahte ürün satmaya..
Görüntü bakımından çok kötü ama filmler de reklam ve sansürsüz yayında bir o kadar güzel
Çoktan telefon numaraları chat falan eklemişler işe yaramaz 28 tane kanal
kanaatimce bunlarda kendi platformunu kurup şifreli kanal durumuna geçecekler ve işi ticarete dökecekler arkadaşlar d smart,dijitürk,filbox,derken yakında bunlarda milletin kanını emecekler.
birkaç gündür izliyorum moviestarları. bazen iyi bazen kötü filmler veriyor. reklamlar maalesef kötü.
12685 H 30000 fec 3/4 eğerleri ile izlenebilinecek olan paket içerisindeki kanalların isimleri aşağıdaki gibidir görüntü kalitesi düşük ama idare eder
ENJOY TV
FITNESS TV
HASRET TV
JOYPLAY TV
***IF TV
MAGICBOX TV
MOVIESTAR ACTION
MOVIESTAR AILE
MOVIESTARASK
MOVIESTAR DIZI
MOVIESTAR FIGHT CLUB
MOVIESTAR KOMEDI
MOVIESTAR LOVE
MOVIESTAR SPORT
MOVIESTAR TURK
MUSICPLAY TV
NAME TV
NAZAR TV
PLUSTURK TV
POP EURO TV
POPTURK TV
POWER TV
POWER TV EURO
POWERTURK EURO
POWERTURK TV
ROCKS TV
TELE10 TV
UMUT TV
arkadaşım...dijital platform sansürsüz yayın yapıyor filimleri orijinal şekiliyle seyrediyoruz kesintiye karşı olan vatandaş olarak gayet memnunum...bilgilerinize sunarım...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
vestel cihazlarda bunu bulmuyor sebebini bilen arkadaşlar varmı???
arkadaşım...senin cihazında paketin kanal taramasında çıkmadığına şaşırdım benim makinam pandora üzerinden paket uyduya ilk kez çıktığından beridir seyrediyorum...cihazında sorunmu vardır senin forumdaşım...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
bende vestel üretimi regal 40inç birde nexon var ikisindede var bu kanallar
üstat sen antendeki lnb yi değiştir aynı marka olmasın başka bir marka lnb tak gelecek çünkü benim başımı cok geldi sonucu böyle buldum tabiki kaploda önemli
saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri