Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: Güç Dijital Yeni Transponderi Aktif Edildi. Sorular,Tavsiyeler,Yorumlar vb.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunu buldum arkadaşlar sağolun bu kanallar cihazda mevcutmuş ama ismleri farklı imiş o sebepten cihaz bulmadan çıkıyormuş kanalları tek tek gezerken kanallaı buldum vestellerde frekans silmede olmadığı için beni bayaa uğraştırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanalların görüntü kaliteleri berbatlaştı adam akıllı kanal gelmez zaten turksatta şimdiden dolmuş yeni uydu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon11 televizyonların görüntü kaliteleri vasat fakat moviestarlarda sansürsüz yayın sürüyor

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanalların görüntü kaliteleri berbatlaştı adam akıllı kanal gelmez zaten turksatta şimdiden dolmuş yeni uydu
    arkadaşım...görüntü kalitesi televizyonların malesef pek düşük fakat benim için önemli olay özellikle moviestar kanalları şifresiz yayına rağmen halen sansürsüz yayın yapıyolar enteresan vaziyet kesinlikle rtük üzerinden denetlenemiyolarmı merak ediyom...filimleri orijinal çekimiyle buğulanmadan izlemek beni keyiflendiriyo forumdaşım...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...görüntü kalitesi televizyonların malesef pek düşük fakat benim için önemli olay özellikle moviestar kanalları şifresiz yayına rağmen halen sansürsüz yayın yapıyolar enteresan vaziyet kesinlikle rtük üzerinden denetlenemiyolarmı merak ediyom...filimleri orijinal çekimiyle buğulanmadan izlemek beni keyiflendiriyo forumdaşım...
    biraz daha rtük rtük dersen uyuyan kerizi uyundırıcan....madeni bulmuşsun seyret işte kardeşim...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi çoğunun ismi yayın akışı değişti bile beklenen bi şeydi....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri