sorunu buldum arkadaşlar sağolun bu kanallar cihazda mevcutmuş ama ismleri farklı imiş o sebepten cihaz bulmadan çıkıyormuş kanalları tek tek gezerken kanallaı buldum vestellerde frekans silmede olmadığı için beni bayaa uğraştırdı
Teşekkur: 0
sorunu buldum arkadaşlar sağolun bu kanallar cihazda mevcutmuş ama ismleri farklı imiş o sebepten cihaz bulmadan çıkıyormuş kanalları tek tek gezerken kanallaı buldum vestellerde frekans silmede olmadığı için beni bayaa uğraştırdı
Kanalların görüntü kaliteleri berbatlaştı adam akıllı kanal gelmez zaten turksatta şimdiden dolmuş yeni uydu
arkadaşım...görüntü kalitesi televizyonların malesef pek düşük fakat benim için önemli olay özellikle moviestar kanalları şifresiz yayına rağmen halen sansürsüz yayın yapıyolar enteresan vaziyet kesinlikle rtük üzerinden denetlenemiyolarmı merak ediyom...filimleri orijinal çekimiyle buğulanmadan izlemek beni keyiflendiriyo forumdaşım...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
bi çoğunun ismi yayın akışı değişti bile beklenen bi şeydi....
ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri