arkadaşım şu an mevcut görevde olan hükümete ilk seçim kazanmasında oy verenlerden biriyim hatta başabakınımızın kuduğu bir şiir yüzünden ceza evine atılmasına karşı çıkan haksızlık olduğunu haykıranlardan biri idim ama son 11 yılda çıkan kanunlardan sadece SAĞLIK sistemi milletin yüzünü güldürdü ilaç kuyruklarında vatandaşlarımızın canı çıkıyordu yiğidi öldürelim ama hakkını verelim diyoruz..
Halkın ve vatandaşın gelir düzeyi yükselmedi kurumlar arasında çalışan memurlar ve işciler arasındaki maaşlar arasında UÇURUMLAR oluştu memur emeklileri çalışırken almış oldukları EŞ YARDIMI.ÇOCUK PARASI, gibi ek yardımları emekli olunca otomatik olarak kesildi emeklilerin eş ve çocuk baba yada anneleri e??? mekli olunca İŞEMİ alınıyor yada iş sahibimi oluyorda bu yardımlar kesiliyor ????? ve çalışan memurlara verilen SEYYANEN ZAMLAR emekli memurlara yansıtılmıyor.....
ÇALIŞ MEMUR VE EMEKLİ MEMUR ARASINDA 2003 YILLLARI ARASINDA SADECE 10TL FARK VARDI YIL 20014 BU FARK OY VERDİĞİM İKTİDAR SAYESİNDE 1200TL YE ÇIKMIŞSA ben hakkımı nerden sorayım kime anlatayım bu sadece devede bir kulak bir çok yanlışlık yapıldı türkiye cumhuriyetinin TEMEL TAŞLARI oynanır ise vatanımız için çok vahim sonuçlar doğrabilir terörist başına SEKRETARYA verileceğini güneydoğuda ÖZERK bir yapı kurulacağını artık meclisin koridorlarında bile haykırılıyorsa EYVAH SÖZÜN BİTTİĞİ YERE GELDİK DEMEKTİR güney doğuda görev yapan polis ve askerlerimizin bile aileleri ile halkın içersinde tedirgin olarak sokağa bile çıkmaya cesaret edemediği bir ortama gelinmişse bunun izlenen politikaları bir daha gözden geçirilmesini gerektirir kanısındayım ama bakıyoruz HALİ VAKTİ İYİ OLANLAR BİR ELİ YAĞDA BİR ELİ BALDA olanlar için türkiye GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK gösteriliyor ,,,,, yani bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın anlayışı hakim olmuş o yılan birgin evinizin üstüne çöreklenir ise bugünki SURİYE VE ARAP ÜLKELERİ vatandaşları gibi sığınacak ülke arar durumuna düşersiniz ellbette demograsi var halkın :%51 oyunu almış hükümete saygı gösreceğiz şapka çıkartacağız ama yanlış yaptığı yerde eleştiri hakkımızı kullanacağız buda kimseyi rahatsız etmemelidir...
DOST ACI DÜŞMAN TATLI SÖYLERMİŞ 
Yer imleri