Bedelli askerliğe buğünki kadar karşı çıkan bir iktidar görmedim, tabi bunlar bikaç sene öncesinin düşünceleri. bedelli çıkmadan bir hafta önce etrafımız ateş çemberi silahlı kuvvetler de olaya sıcak bakmıyor diyip bir hafta sonra onayladıklarına göre durum vahim anlaşılan ekonomik yönden ciddi sıkıntılar var. Allahın sopası yokki vursun, iktidara gelirken kullandıkları en önemli slogan kendilerinden önceki iktidarın maaşları ödeyemeceği idi. sanırım kendileri aynı duruma düştüler.

Teşekkur:

Arkadaşlar ne dersek diyelim bu bu SEÇİM SİSTEMİNİN BİZE ACI REÇETESİDİR şu anki seçim sistemi rahmetlik turgut özalın koalisyon hükümetlerine son vermek için getirmiş olduğu sistem BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIKLARI YEME sistemidir yani şu an iktidar partsi ve muhalefetin gerçek oyları baraj sıfır olsaydı AKP %34 CHP% %22 MHP %18 DİĞER PARTİLER %26 oy oranı ile meclise gireceklerdi bajı geçemeyen ufak partilerin oyları ile iktidar ve ana muhalefet oyları gerçeği yansıtmamış oluyor ....

sizin bildiğiniz kadar benim unuttuğum var ben devlete 27 yıl memur olarak görev yaptım türkiye cumhuriyeti anayasası değişmez temel maddelerden oluşur
yüzü ne zaman güldükü askerlik konusunda gülecek elbet herşeyde olduğu gibi yine zenginler ve hali vakti iyi olanlar kazanacak eskilerin dediği gibi varsa paran cümle elemdir kulun toksa paran hantumandır yolun selamlar olsun

Yer imleri