REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Bedelli Askerlik Uygulamasının Çıkmasını Doğru Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
548. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olumlu Buluyorum

142 25.91%
  • Hayır Kesinlikle Karşıyım

406 74.09%
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Bedelli Askerlik Uygulamasının Çıkmasını Doğru Buluyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sensi dost teşekkürler!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her neyse ki bütçe açığını tamamlıyor. sevinenler seviniyor yok böyle birşey.haksızlık dolu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı zeko21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak kardeşim sen 27 yıl görev yapmışsın bende hava kuvvetlerinde 32 yıl 32 yıl 32 yıl 32 yıl 32 yıl 32 yıl 32 yı l 32 yıl 32 yıl komutanlık yaptım yani sen askerlik yaptıysan sana talimi ben öğrettim sana yasayla ilğili bir şey öğretildiyse ben öğrettim hala anayasa maddeleri yazacak kadar cahilsin bundan sonra ne yazarsan yaz küfür de etsen sana cevap verirsem namertim
    Kardeş burada saygı ve forum kurallarına aykırı yazışmadan ülke sorunlarını tartışıyoruz ,,
    Küfür kelimesi medeni insanların ağzına alacağı bir şey değil ve klavye gerisinden küfür edenler kalite seviyesi düşük kimselerdir anayasa maddelerini yazmamda gayem hani siz anayasa mahkemesinin vatandaşların hakkını aramasına hakkı yok kelimesine istinaden yazdım askeri personel olmanıza saygı duyarım vatanımıza hizmet etmişsiniz onada şapka çıkartırım oldu bende bu yazışmayı burada noktalıyorum allah TÜRK MİLLETİNİN YANINDA OLSUN ALLAH FAKİRLERLERİMİZE BEDEL PARASINI BULMAK NASİP EYLESİN size saygı ve sevgilerle dolu bir yeni yıl diliyorum barış ve huzur içersinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu bedelli askerlik konusunu genelde elde edilecek veya kaybedilecek maddi kazanım olarak görüyoruz nedense...
    profesyonel orduya geçiş diye bazı sevdiğim dostlar hasret çekiyor... profesyonellik demek paralı asker demek... işin içine para girince işler değişir bence. osmanlı ordusundaki yeniçeri lerin kaldırılma sebebini hatırlayın... oysa yeniçerileri avrupa ve dünya hala unutamadı. neden kaldırdık. işin cılkı çıktıda ondan... para tatlı geldi. vatan millet sevgisinden...
    93 te askerdim ... o yıllarda g.doğuda askerlik yapanlar bir düşünsün. özellikle o dağda ve bayırdaki arazi yürüyüşleri parasına yapılırmıydı? İşin içine para girerse cılkı çıkar... hem bedellide (diğer askerlerin moralini bozar) hemde profesyonel orduda... diye düşünüyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Olumlu Buluyorum diyen arkadaşlardan samimi düşüncelerini bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Parası olana her şey mübah...tamam mantıklı diyelim toplanacak 11 milyarı adam gibi askerliğini yapanlara asgari ücret ten maaş baglasınlar..nasılsı zengin bir devletiz.onemli olan bu kaynagın doğru şekilde değerlendirilmesi.yoksa ne kadar karsı olsanız da bu uygulanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adaletsizliğin Hüküm Sürdüğü HIRSIZLARIN Cirit Attığı Bir Ülke Burası. Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti İçin Değil Hayalini Kurduğu İslamî Cumhuriyet İçin Çabalıyor Bedelli Askerliği Çıkarmasının Türkiye Ekonomisiyle veya Profesyonel Orduya Geçişle Hiçbir Alakası Yok Daha Öncede Çıkarmıştı Bedelli Askerliği Ne Oldu ? Amaç Atatürk'ün Kurduğu Düzeni Yıkıp Yerine İslam Kurallarıyla Yönetilen ve İçinde Sarayları Andıran Camîî'leri Olan Bir Ülke İnşa Etmek. Ayrıca Çok Daha Beter Bir Durumla Karşı Karşıyayız ki Şimdi Bu Yazıyı Okuyanlar, Bana Bu Ne Söylüyor, Böyle Saçmalık Olmaz Diyecekler Belki. Ama Bu Gerçek Hem de Acınası Bir Gerçek Erdoğan Ne Yazık ki Şizofreni Bugün Söylediği Dün ki Söylediğinin Tam Aksi Bir Girin Youtube Şöyle Bir Eskiye Gidin Erdoğanın İlk Başbakan Olduğu (ki ben hiçbir zaman onu Başbakan veya Cumhurbaşkanı olarak görmedim) Yıllara Gidin ve O Yıllardan Bu Yana Mitinglerde Söylediklerini Dinleyin İşte O Zaman Anlarsınız Beni Bir Örnek Vereyim Zamanında Fettullah Gülen'i Türkiye'ye Davet Eden Adam Şimdi Onu Kendisine Cephe Aldı Bunun Gibi Sayısız Saçmalıkları Dolu Youtube'de Tabi Eğer Sildirmediyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yillar once 18 yasinda yurt disina gitmistim turist olarak askerligim gelince isimi evimi birakip askerlik için memleketime dondum isimden evimden oldum askerligimi bitirip tekrar dondum amaç yurtdisindaki gurbetçilerin magdur olmamsi için cikarilmisti ama simdi para için yapiyorlar askerlik para ile degistirelemez bu dunyada fakirsen hakirsen ezilmeye mahkumsun malesef eskiden askerligini yapmayan kiz vermezlerdi adam demezlerdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet Olumlu Buluyorum diyen arkadaşlardan samimi düşüncelerini bekliyoruz.
    üstad olumlu bulanlarda olacaktır onlarında fikir ve görüşlerine saygı duyarız dekrasi olan ülkelerde herkes aynı şekilde düşnmek zorunda değil uygun buluyorum diyenlerinde kendince haklı olduğu yerler vardır ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim

TOK AÇ İNSANIN HALİNDEN ANLAMAZMIŞ
    ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKARMIŞ

sözleri nekadar anlamlı tamda bugünler için söylenmiştir

KARA ÇADIR İSMİ TUTAR
    MARTİN TÜFEK PASMI TUTAR
    AĞLAYANLAR ANALAR BACILAR
    ELİN ADAMI YASMI TUTAR
    YEMEN YOLU ÇUKURDANDIR
    KARAVANA BAKIRDANDIR
    ZENGİNİMİZ BEDEL VERİR
    ASKERİMİZ FAKİRDENDİR
    TARLALARDA BİTER KAMIŞ
    UZAR GİDER VERMEZ YEMİŞ
    ŞU YEMENDE CAN VERENLER
    BİRİ MEMET BİRİ MEMİŞ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Asker ocağı, peygamberler ocağı derlerdi büyüklerimiz,şan ve şerefle yapılırdı bu kutsal görev.Fakat para uğruna ne hale getirdiler,insanları ayrıştırdılar,birbirlerine düşman ettiler,yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere.

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri