REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Bedelli Askerlik Uygulamasının Çıkmasını Doğru Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
548. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olumlu Buluyorum

142 25.91%
  • Hayır Kesinlikle Karşıyım

406 74.09%
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Bedelli Askerlik Uygulamasının Çıkmasını Doğru Buluyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi ilerleyen bir zamanda bir savaş çıksa bu askerlikten para veripte kaçanları kim kurucak ak partimi yoksa askerliğini aslanlar gibi yapıpta gelen vatandaşmı ? bundan sonra herkes 28 yaşına asker kaçağı olsun sonrada 28 i dolduranda para verip askerlikten kaçsın eeee o zaman kim askerlik yapacak ?
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bedel ödemeye hala devam ediyoruz!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazıları için ayrımlık yapılabilir ama bu zengin veya fakir yada şu an cuhur olan zatın testin kanserie karşılk 3 çocuk sahibi olanlar için değil bu insan gerçekten tıbbi konuda veya bilim konusunda üstün biridir askerdeki zamanı vatanına farklı şekilde yada işinde daha yararlı olacaksa ayrım yapılmalıdır bu ayrım para için yapılmamalıdır parası çok olan gitsinde azıcık adamlık öğrensin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 18 pasapasa yaptıysam zengın ıtlerıde yapsın ben vatana olan borcumu odedım onlar yapmazsa hakkımı elal etmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oğlum behçet hastası ve askere gitti terhis olalı iki ay oluyor bir yıl boyunca üniversite hastanesinde olması gereken rutin kontrollerini olamadı malesef, bedelli askerliğe karşı değilim ancak futbolcu sanatçı kısaca maddi geliri yüksek olanlarla düşük olanları aynı uygulamaya tabi tuttukları için bu şerefsiz düzene kökten karşıyım. madem yapacaksınız bir uygulama gelir seviyesine göre yapın zekatta oldğu gibi, bi tarafları sıkışınca meksika ya cami yapmaya kalkaşmaya benzemiyor bu işler ne olursan ol önce adil ol.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cok güzel uygulama.vtana millete hayirli olsun.devletin ihtiyaci yokki askere Hemde kasaya para giriyor.ayrica bukadar alinacak askere yapilan masrafida hesap edersen .neler olmaz neler.var olsun hükümetimiz bu parayla baska isler yapilir innsALLAH.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Bu kararı azıcık vicdanı olanlar alamaz sadece CÜZDANI olanlar alırlar yani bu değirmenin suyu hep zenginlere göre dönüyor acaba soruyorum öbür dünyada cennete girmek içinde bu gibi saçma kanunlar çıkarıp torpil yapabilecekmisiniz onu öbür dünyada göreceğiz çok yazık böyle bir kanunu geçmişte hiç bir hükümet çıkarmaya çesaret edemedi.....
    Madem çıkardınız birazcık bu kanunu çıkaranlarda insanlık kaldı ise BEDELLİ ASKERLİKTEN GELEN PARAYI PARA BULAMAYIP ASKERE GİTMEK ZORUNDA KALAN FAKİR ÇOCUKLARINA VERİN O ZAMAN SİZİ ANLINIZDAN ÖPERİM ama yine bu paraları havaya suya yada 5000 odalı saraylara harcarsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumlara baktımda herkes kendi inancı doğrultusunda bir şeyler yazmış bende 32 yıl askerlik yapan birisi olarak evet yabancı devletlerde işini kurmuş ve işini takip edemeyecek durumda olanlara elbetteki evet ama onun harici burada barınanlara hayır bu işi devlete yüklemekte yanlıştır arz talep meselesidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bedelliden elde edilecek gelirin 25 kuruşu bile asgari ücretli,emekli,köylü veya memurun cebine gidecek mi? kesinlikle hayır..! tıpkı işsizlik fonunda biriken milyarlarca lirasının ak-saray yapımına hortumlanması gibi bu 11 milyar lira da beyefendilerin şatafatlı yaşamına harcanacak..! yani parası olup askerlikten yırtanlarla,Obama kompleksini yenmeye çalışanlar dışında kimseye bir hayrı dokunmayacak..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

ZENGİN ÇOCUKLARI TAVERNAYA DİSCOYA FAKİR ÇOCUKLARA MARŞ MARŞ ASKERE DEDİLER

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri