REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Bedelli Askerlik Uygulamasının Çıkmasını Doğru Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
548. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olumlu Buluyorum

142 25.91%
  • Hayır Kesinlikle Karşıyım

406 74.09%
96 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bedelli Askerlik Uygulamasının Çıkmasını Doğru Buluyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bedelli askerliğe buğünki kadar karşı çıkan bir iktidar görmedim, tabi bunlar bikaç sene öncesinin düşünceleri. bedelli çıkmadan bir hafta önce etrafımız ateş çemberi silahlı kuvvetler de olaya sıcak bakmıyor diyip bir hafta sonra onayladıklarına göre durum vahim anlaşılan ekonomik yönden ciddi sıkıntılar var. Allahın sopası yokki vursun, iktidara gelirken kullandıkları en önemli slogan kendilerinden önceki iktidarın maaşları ödeyemeceği idi. sanırım kendileri aynı duruma düştüler.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Karakolda doğru söyler,mahkemede şaşar....!"Evet sevgili dostlar siyasi iktidarın kararsızlığı karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum.Akşam "ak" dediğine sabah "kara" diyen kararsız bir iktidarımız var.Önceleri tek başlı idi,ne derse o olurdu.Şimi iki başlı oldu;biri ak diyor,öteki kara!..Tam da yukardaki halk türküsü gibi.Hatta duyumlarıma göre dedesinin mezar taşını okuyamıyanlar askere,yedi sülalesine rahmet okutanlar da bedelli olacakmış...Tam bir AKP adaleti.Diyecek sözüm yok!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "Karakolda doğru söyler,mahkemede şaşar....!"Evet sevgili dostlar siyasi iktidarın kararsızlığı karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum.Akşam "ak" dediğine sabah "kara" diyen kararsız bir iktidarımız var.Önceleri tek başlı idi,ne derse o olurdu.Şimi iki başlı oldu;biri ak diyor,öteki kara!..Tam da yukardaki halk türküsü gibi.Hatta duyumlarıma göre dedesinin mezar taşını okuyamıyanlar askere,yedi sülalesine rahmet okutanlar da bedelli olacakmış...Tam bir AKP adaleti.Diyecek sözüm yok!..
    bu dediğini sakın başkasıyla karıştırmayasın yanlış merdivene binen olmasın ???????

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri