Adaletsizliğin Hüküm Sürdüğü HIRSIZLARIN Cirit Attığı Bir Ülke Burası. Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti İçin Değil Hayalini Kurduğu İslamî Cumhuriyet İçin Çabalıyor Bedelli Askerliği Çıkarmasının Türkiye Ekonomisiyle veya Profesyonel Orduya Geçişle Hiçbir Alakası Yok Daha Öncede Çıkarmıştı Bedelli Askerliği Ne Oldu ? Amaç Atatürk'ün Kurduğu Düzeni Yıkıp Yerine İslam Kurallarıyla Yönetilen ve İçinde Sarayları Andıran Camîî'leri Olan Bir Ülke İnşa Etmek. Ayrıca Çok Daha Beter Bir Durumla Karşı Karşıyayız ki Şimdi Bu Yazıyı Okuyanlar, Bana Bu Ne Söylüyor, Böyle Saçmalık Olmaz Diyecekler Belki. Ama Bu Gerçek Hem de Acınası Bir Gerçek Erdoğan Ne Yazık ki Şizofreni Bugün Söylediği Dün ki Söylediğinin Tam Aksi Bir Girin Youtube Şöyle Bir Eskiye Gidin Erdoğanın İlk Başbakan Olduğu (ki ben hiçbir zaman onu Başbakan veya Cumhurbaşkanı olarak görmedim) Yıllara Gidin ve O Yıllardan Bu Yana Mitinglerde Söylediklerini Dinleyin İşte O Zaman Anlarsınız Beni Bir Örnek Vereyim Zamanında Fettullah Gülen'i Türkiye'ye Davet Eden Adam Şimdi Onu Kendisine Cephe Aldı Bunun Gibi Sayısız Saçmalıkları Dolu Youtube'de Tabi Eğer Sildirmediyse![]()
Yer imleri