Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
548. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olumlu Buluyorum

142 25.91%
  • Hayýr Kesinlikle Karþýyým

406 74.09%
Sayfa 5/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar çoðu kiþi bilmiyor böle bir gerçek var türkiye ekonomisi çökmek üzere bazý þeyler yapýlmazsa çökecek sonuç ne olacak milletimiz madur olacak devlet ekonomiden düþecek bunun önüne geçmek için bu uygulamayý yaptýlar biraz daha dinç kalmasý için ben tamamen karþýyým birileri hortumu koyuyur gittiði yere kadar çekiyor böle olmaz buna bir dur demek gerekiyor ama geriye dönüp bakýyorum ne asker kalmýþ ne polis ne hakim nede devlet bu bekleniyordu zaten ileride ne olur bilmem ama iyi þeyler olacaðýný sanmýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sudan ucuz bedelli buna denir..! yahu zaten bir asker 15 ay askerde kalsa yol parasýdýr,yediði,içtiðidir,cep harçlýðýdýr zaten 18 bin tl gidecek.bir de çalýþan birinin 15 ay
    maaþtan,gelirden yoksun kalmasýný düþünürsek gerçekten sudan ucuz olduðu ortaya çýkar.
    bari en azýndan 40-50 bin tl olsa o zaman bedel ödemekten söz edilebilir..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiye ekonomisi ne hale düþmüþ 18 bin tl ye muhtaç olmuþ þu zavallý düþünceye bakýn herhalde ÝMF olan borcu herhalde böyle düþünenler ödedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeko21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    türkiye ekonomisi ne hale düþmüþ 18 bin tl ye muhtaç olmuþ þu zavallý düþünceye bakýn herhalde ÝMF olan borcu herhalde böyle düþünenler ödedi
    ÝMF'ye olan borcun ödenmesini görüyorsun,iyi güzel de son 10 yýlda, cumhuriyetin kurulmasýndan günümüze kadar diþimiz týrnaðýmýzla elde ettiðimiz ekonomik kazanýmlarýmýzýn özelleþtirme adý altýnda haraç-mezat satýldýðýný ve bu iþten 62 milyar dolar(kaynak: 10 gün önce maliye bakaný mehmet þimþek)elde edildiðini de baþta sen olmak üzere herkesin bilmesi lazým..! 62 milyardan düþünüz 15 milyarý,47 milyar dolarý cepten yemiþiz..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sertrock Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ÝMF'ye olan borcun ödenmesini görüyorsun,iyi güzel de son 10 yýlda, cumhuriyetin kurulmasýndan günümüze kadar diþimiz týrnaðýmýzla elde ettiðimiz ekonomik kazanýmlarýmýzýn özelleþtirme adý altýnda haraç-mezat satýldýðýný ve bu iþten 62 milyar dolar(kaynak: 10 gün önce maliye bakaný mehmet þimþek)elde edildiðini de baþta sen olmak üzere herkesin bilmesi lazým..! 62 milyardan düþünüz 15 milyarý,47 milyar dolarý cepten yemiþiz..!
    bir afiyetle ben yemiþim ne güzel yapmýþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sertrock Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bunu zamanla göreceðiz ama o gün geldiði zaman türkiye iyi bir yerde olmayacak diye düþünüyorum neyse fazla kurcalamayalým iþin boyutu farklý yerlere gitmesin hatalý kararlar alýnýyor ve uygulanýyor bunu herkes bilsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý memoli1478 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar çoðu kiþi bilmiyor böle bir gerçek var türkiye ekonomisi çökmek üzere bazý þeyler yapýlmazsa çökecek sonuç ne olacak milletimiz madur olacak devlet ekonomiden düþecek bunun önüne geçmek için bu uygulamayý yaptýlar biraz daha dinç kalmasý için ben tamamen karþýyým birileri hortumu koyuyur gittiði yere kadar çekiyor böle olmaz buna bir dur demek gerekiyor ama geriye dönüp bakýyorum ne asker kalmýþ ne polis ne hakim nede devlet bu bekleniyordu zaten ileride ne olur bilmem ama iyi þeyler olacaðýný sanmýyorum
    kardeþim çok güzel düþünüyorsunuz ekenomik olarak iyi günlerde deðiliz. iyide nasýl oluyorda 1500 odalý AKSARAY yaptýrýlýyor buraya harcanan para ile türkiyed neler olacaðýný saðýr sultan bile biliyorken baþtakiler bilmiyorlamý acaba madem ekenomi olarak hiç iyi yerlerde deðiliz 1.5 milyon suriyeli göçmeni izlenen yanlýþ politika sonrasý sýnýrlarýmýza açarak ül***e sokmak hata deðilmi idi??? ve bu kadar insanýn ülkemize girip ucuz iþci olup milyonlarca iþsizimiz iþ beklerken bu çöküntüyü acaba baþtaki devlet büyüklerimiz göremedilermi?? ben bunlara cevap olarak önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN gençliðe þu sözü ile cevap vereceðim

EY TÜRK GENÇLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bedelli askerlik

eþitsiz bir yaklaþým paranýn milli duygularýn önüne geçiþi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle karþýyým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart karþýyým

herkez vatan borcunu ödeyecek

Sayfa 5/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri