Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Olumlu Buluyorum
Hayýr Kesinlikle Karþýyým
kesinlikle eþitsizlik.
sana cevap vermeye gerek duymuyorum arkadaþým sen hayatýndan memnun isen tüm türkiye cumhuriyeti memnun olduðunu sanýyorsun ama sen haklýsýn bu kadar olumsuzluklara raðmen %51 oy alan bir iktidara þapka çýkartýlýr GÖRELÝM MEVLA NE EYLER NE EYLER ÝSE GÜZEL EYLER yüce allah fakirlerin yanýnda ve gönlünde olsun yeter saygýlarýmla ....
o sarayýn maliyeti senden benden bizden çýkýyor unutma zoko21 biraz düþün ve araþtýr
biz siyasi yönden düþünmüyoruz genel olarak düþünüyoruz türkiye yeni bir çaða giriyor ve o çað malesef iyi deðil milletin gözünü biraz daha kapatacak zorunlu dersler bunda bir örnek halký çekirdekten deðiþtirme planýnda yani küçük yaþta baþlayýp ilerleyenyýllarda farklý bir türkiye oluþturmak asýl hedef bunada
a.d.devlet mi dersiniz ilerde onu bilmem ama þuan izlenen
politikalar ve verilen karar ve uygulamalar tamamen yanlýþ ve çok tehlikelidir
bak kardeþim evet çok doðru söylüyorsun bu para hepimizin cebinden çýkýyor ve biz eskiden birilerine köle oluyorduk sanki vataný kurtarmýþlar gibi evet biraz araþtýrma yaparsan tarihi bizlere nasýl yanlýþ öðretildiðini anlarsýn ben tarihi genelde 136 yaþýndaki dedemden öðrendim ve dedemin dedikleri bugün tek tek ortaya çýkýyor Hulki Cevizoðlu dedemin peþine çok düþtü alet etmeye ama dedem ve dayýlarým kabul etmedi ve dedem 2008 yýlýnda ALLAH'ýn rahmetine kavuþtu ben dedemin dediklerine inanýyorum ona buna deðil gerçek tarih dedemdi nur içinde yatsýn girmediði savaþ kalmamýþtý
arkadaþým þu an mevcut görevde olan hükümete ilk seçim kazanmasýnda oy verenlerden biriyim hatta baþabakýnýmýzýn kuduðu bir þiir yüzünden ceza evine atýlmasýna karþý çýkan haksýzlýk olduðunu haykýranlardan biri idim ama son 11 yýlda çýkan kanunlardan sadece SAÐLIK sistemi milletin yüzünü güldürdü ilaç kuyruklarýnda vatandaþlarýmýzýn caný çýkýyordu yiðidi öldürelim ama hakkýný verelim diyoruz..
Halkýn ve vatandaþýn gelir düzeyi yükselmedi kurumlar arasýnda çalýþan memurlar ve iþciler arasýndaki maaþlar arasýnda UÇURUMLAR oluþtu memur emeklileri çalýþýrken almýþ olduklarý EÞ YARDIMI.ÇOCUK PARASI, gibi ek yardýmlarý emekli olunca otomatik olarak kesildi emeklilerin eþ ve çocuk baba yada anneleri e??? mekli olunca ÝÞEMÝ alýnýyor yada iþ sahibimi oluyorda bu yardýmlar kesiliyor ????? ve çalýþan memurlara verilen SEYYANEN ZAMLAR emekli memurlara yansýtýlmýyor.....
ÇALIÞ MEMUR VE EMEKLÝ MEMUR ARASINDA 2003 YILLLARI ARASINDA SADECE 10TL FARK VARDI YIL 20014 BU FARK OY VERDÝÐÝM ÝKTÝDAR SAYESÝNDE 1200TL YE ÇIKMIÞSA ben hakkýmý nerden sorayým kime anlatayým bu sadece devede bir kulak bir çok yanlýþlýk yapýldý türkiye cumhuriyetinin TEMEL TAÞLARI oynanýr ise vatanýmýz için çok vahim sonuçlar doðrabilir terörist baþýna SEKRETARYA verileceðini güneydoðuda ÖZERK bir yapý kurulacaðýný artýk meclisin koridorlarýnda bile haykýrýlýyorsa EYVAH SÖZÜN BÝTTÝÐÝ YERE GELDÝK DEMEKTÝR güney doðuda görev yapan polis ve askerlerimizin bile aileleri ile halkýn içersinde tedirgin olarak sokaða bile çýkmaya cesaret edemediði bir ortama gelinmiþse bunun izlenen politikalarý bir daha gözden geçirilmesini gerektirir kanýsýndayým ama bakýyoruz HALÝ VAKTÝ ÝYÝ OLANLAR BÝR ELÝ YAÐDA BÝR ELÝ BALDA olanlar için türkiye GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK gösteriliyor ,,,,, yani bana dokunmayan yýlan 1000 yaþasýn anlayýþý hakim olmuþ o yýlan birgin evinizin üstüne çöreklenir ise bugünki SURÝYE VE ARAP ÜLKELERÝ vatandaþlarý gibi sýðýnacak ülke arar durumuna düþersiniz ellbette demograsi var halkýn :%51 oyunu almýþ hükümete saygý gösreceðiz þapka çýkartacaðýz ama yanlýþ yaptýðý yerde eleþtiri hakkýmýzý kullanacaðýz buda kimseyi rahatsýz etmemelidir...
DOST ACI DÜÞMAN TATLI SÖYLERMÝÞ
![]()
Arkadaşlar artık vatan diye bişeyde kalmadı ülkenin dört bir yanını yabancılar sardı vatan sözde kaldı herkes kendi cebini dusunuyo adaletsizlik çok var zenginle fakir arasında adam açıklıyı açlık sınırı 1200 tl ama asgari ucretlinin aldığı para 1000 lirayı bulmuyo demek asgari ücretli vatandaşı devlet yasamasını istemiyo memur ayda 2000 lira maaş alıyo hala zan için bagırıyo bende bedelliye karşıyım çok yanlış ulkesini seven her vatandaş 20 yaşında olsada 80 yaşındada olsa bu görevini yerine getirmeli
bedelli ye karþýyým... hükümette o kadar sözden sonra bunu çýkardý ya, pes doðrusu...
Bedelli askerliðe buðünki kadar karþý çýkan bir iktidar görmedim, tabi bunlar bikaç sene öncesinin düþünceleri. bedelli çýkmadan bir hafta önce etrafýmýz ateþ çemberi silahlý kuvvetler de olaya sýcak bakmýyor diyip bir hafta sonra onayladýklarýna göre durum vahim anlaþýlan ekonomik yönden ciddi sýkýntýlar var. Allahýn sopasý yokki vursun, iktidara gelirken kullandýklarý en önemli slogan kendilerinden önceki iktidarýn maaþlarý ödeyemeceði idi. sanýrým kendileri ayný duruma düþtüler.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri