Sensi dost teþekkürler!...![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Olumlu Buluyorum
Hayýr Kesinlikle Karþýyým
Sensi dost teþekkürler!...![]()
her neyse ki bütçe açýðýný tamamlýyor. sevinenler seviniyor yok böyle birþey.haksýzlýk dolu.
Kardeþ burada saygý ve forum kurallarýna aykýrý yazýþmadan ülke sorunlarýný tartýþýyoruz ,,
Küfür kelimesi medeni insanlarýn aðzýna alacaðý bir þey deðil ve klavye gerisinden küfür edenler kalite seviyesi düþük kimselerdir anayasa maddelerini yazmamda gayem hani siz anayasa mahkemesinin vatandaþlarýn hakkýný aramasýna hakký yok kelimesine istinaden yazdým askeri personel olmanýza saygý duyarým vatanýmýza hizmet etmiþsiniz onada þapka çýkartýrým oldu bende bu yazýþmayý burada noktalýyorum allah TÜRK MÝLLETÝNÝN YANINDA OLSUN ALLAH FAKÝRLERLERÝMÝZE BEDEL PARASINI BULMAK NASÝP EYLESÝN size saygý ve sevgilerle dolu bir yeni yýl diliyorum barýþ ve huzur içersinde![]()
Bu bedelli askerlik konusunu genelde elde edilecek veya kaybedilecek maddi kazaným olarak görüyoruz nedense...
profesyonel orduya geçiþ diye bazý sevdiðim dostlar hasret çekiyor... profesyonellik demek paralý asker demek... iþin içine para girince iþler deðiþir bence. osmanlý ordusundaki yeniçeri lerin kaldýrýlma sebebini hatýrlayýn... oysa yeniçerileri avrupa ve dünya hala unutamadý. neden kaldýrdýk. iþin cýlký çýktýda ondan... para tatlý geldi. vatan millet sevgisinden...
93 te askerdim ... o yýllarda g.doðuda askerlik yapanlar bir düþünsün. özellikle o daðda ve bayýrdaki arazi yürüyüþleri parasýna yapýlýrmýydý? Ýþin içine para girerse cýlký çýkar... hem bedellide (diðer askerlerin moralini bozar) hemde profesyonel orduda... diye düþünüyorum...
Evet Olumlu Buluyorum diyen arkadaþlardan samimi düþüncelerini bekliyoruz.
Parasý olana her þey mübah...tamam mantýklý diyelim toplanacak 11 milyarý adam gibi askerliðini yapanlara asgari ücret ten maaþ baglasýnlar..nasýlsý zengin bir devletiz.onemli olan bu kaynagýn doðru þekilde deðerlendirilmesi.yoksa ne kadar karsý olsanýz da bu uygulanacak
Adaletsizliðin Hüküm Sürdüðü HIRSIZLARIN Cirit Attýðý Bir Ülke Burasý. Erdoðan Türkiye Cumhuriyeti Ýçin Deðil Hayalini Kurduðu Ýslamî Cumhuriyet Ýçin Çabalýyor Bedelli Askerliði Çýkarmasýnýn Türkiye Ekonomisiyle veya Profesyonel Orduya Geçiþle Hiçbir Alakasý Yok Daha Öncede Çýkarmýþtý Bedelli Askerliði Ne Oldu ? Amaç Atatürk'ün Kurduðu Düzeni Yýkýp Yerine Ýslam Kurallarýyla Yönetilen ve Ýçinde Saraylarý Andýran Camîî'leri Olan Bir Ülke Ýnþa Etmek. Ayrýca Çok Daha Beter Bir Durumla Karþý Karþýyayýz ki Þimdi Bu Yazýyý Okuyanlar, Bana Bu Ne Söylüyor, Böyle Saçmalýk Olmaz Diyecekler Belki. Ama Bu Gerçek Hem de Acýnasý Bir Gerçek Erdoðan Ne Yazýk ki Þizofreni Bugün Söylediði Dün ki Söylediðinin Tam Aksi Bir Girin Youtube Þöyle Bir Eskiye Gidin Erdoðanýn Ýlk Baþbakan Olduðu (ki ben hiçbir zaman onu Baþbakan veya Cumhurbaþkaný olarak görmedim) Yýllara Gidin ve O Yýllardan Bu Yana Mitinglerde Söylediklerini Dinleyin Ýþte O Zaman Anlarsýnýz Beni Bir Örnek Vereyim Zamanýnda Fettullah Gülen'i Türkiye'ye Davet Eden Adam Þimdi Onu Kendisine Cephe Aldý Bunun Gibi Sayýsýz Saçmalýklarý Dolu Youtube'de Tabi Eðer Sildirmediyse![]()
ben yillar once 18 yasinda yurt disina gitmistim turist olarak askerligim gelince isimi evimi birakip askerlik için memleketime dondum isimden evimden oldum askerligimi bitirip tekrar dondum amaç yurtdisindaki gurbetçilerin magdur olmamsi için cikarilmisti ama simdi para için yapiyorlar askerlik para ile degistirelemez bu dunyada fakirsen hakirsen ezilmeye mahkumsun malesef eskiden askerligini yapmayan kiz vermezlerdi adam demezlerdi
üstad olumlu bulanlarda olacaktýr onlarýnda fikir ve görüþlerine saygý duyarýz dekrasi olan ülkelerde herkes ayný þekilde düþnmek zorunda deðil uygun buluyorum diyenlerinde kendince haklý olduðu yerler vardýr ama þunu belirtmeden geçemeyeceðim
TOK AÇ ÝNSANIN HALÝNDEN ANLAMAZMIÞ
ATEÞ DÜÞTÜÐÜ YERÝ YAKARMIÞ
sözleri nekadar anlamlý tamda bugünler için söylenmiþtir
KARA ÇADIR ÝSMÝ TUTAR
MARTÝN TÜFEK PASMI TUTAR
AÐLAYANLAR ANALAR BACILAR
ELÝN ADAMI YASMI TUTAR
YEMEN YOLU ÇUKURDANDIR
KARAVANA BAKIRDANDIR
ZENGÝNÝMÝZ BEDEL VERÝR
ASKERÝMÝZ FAKÝRDENDÝR
TARLALARDA BÝTER KAMIÞ
UZAR GÝDER VERMEZ YEMÝÞ
ÞU YEMENDE CAN VERENLER
BÝRÝ MEMET BÝRÝ MEMÝÞ
![]()
Asker ocaðý, peygamberler ocaðý derlerdi büyüklerimiz,þan ve þerefle yapýlýrdý bu kutsal görev.Fakat para uðruna ne hale getirdiler,insanlarý ayrýþtýrdýlar,birbirlerine düþman ettiler,yazýklar olsun bizi bu hale getirenlere.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri