Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
548. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olumlu Buluyorum

142 25.91%
  • Hayýr Kesinlikle Karþýyým

406 74.09%
Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3 oðlum var.hepsi gidip askerliklerini yapýp geldiler.bedelli askerliðe sonuna kadar karþýyým.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 KÝMÝ CANINI KÝMÝ PARASINI

Parasýz adam canýný veriir sehit olur parasý olan bastýrýr parayý yapmaz askerliði ohh ne ala memleket

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elbette,ki içimizden bazýlarýnýn parasý babadan kalma mal varlýðý olabilir bu demek deðildir,ki devletin insanlar arasýnda senin malýn var paran var sen ver þu kadar para ben bulurum askerlik yapacak parasý olmayan fakir evladý onlar nasýl olsa alýþkýn herþeyde öne sürülmeye çünkü onlarýn parasý yok onlarý her zaman aldatýr kandýrýrýz güç bizim elimizde kanunlarý iþimize geldiði gibi çýkarýrýz bügüne kadar hangi bakanýn,baþbakanýn veya yüksek mevkideki zengin kesimin çocuklarý askerlik yapmýþ,ta hangisi þehid olmuþ hangisi çatýþmaya girmiþ,te kolu,bacaðý gözünü veya herhangi bir uzvunu kaybetmiþtir þimdi bu haksýzlýk eþitlik,midir ve ben buna diyorum,ki para karþýlýðýnda vatanýný, milletini ,kardeþlerini tüm varlýðýný satmaktýr ALLAH tüm askerlerimizin yar ve yardýmcýsý olsun. ALLAHA EMANET OLUN....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence mantikli aetik prof orduya gecilmeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Askerlik yapmanýza gerek yokki nasýl olsa uzlaþmadýkmý terör örgütü ile o yüzden gerek yok parayý verin düdüðü çalýn misali karþýda olsam bu gerçek böyle malesef eskiden di o askerde sunu yaptým bunu yaptým bu þekil dayak yedik demeler o yüzden þu anki turkiyede malesef bu gerçekleri görmek lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Paralý askerlik türk milletinin örf ve adetlerine ters düþer mlli ve manevi duygularý köreltir. vatan ve millet sevgisini öldürür gerçek osmanlý torunlarý ve türk ulusunun evlatlarýnýn yüreðini derinden yaralar
    Þunu buradan belirtmeden geçemeyeceðim askerliði en zor þartlarda zaten fakir çocuklarý yapýyordu parasý olanlar ve zenginler torpil yapýp çocuklarýný zaten güneydoðuya göndermiyorlardý siz hiç villa önünde þehit cenazesi haberi duydunuzmu?? ben duymadým bakýn þehit olan çocuklarýn evlerine derme çatma gecekondularda oturan garip insanlardý hepsi kimisi elektrik parasýný verememiþ kurum tarafýndan elektriði bile kesilmiþ camlarý yok pencerelerine naylon gerilmiþ soðuk girmesin diye iþte askerliði zaten bu aileler yapýyorlardý þimdi kanun çýkartýp tamamen fakir ailelerin üstüne askerlik yýkýldý ne diyelim baþý boþ deðiliz musa peygamberi FÝRAVUNDAN koruyan gözeten allah kýzýldenizi ortan yol açýp kavmini kurtarmasýný saðlayan yüce mevla bunlarý görüyor ve biliyor saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart para

devlete para lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar engelli çocuklar bile bir günlügüne o asker elbisesini giymek için can atýyorlar bu paralý askerler 18 zi yatýrýp þubeden askerligini yapmýþtýr teskeresi alýyor çok yazýk olan garibana oluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya hergezin görüþüne saygý duyuyorum ama cumhurun parasý olan gidecek parasý olan gitmeyecek yok öyle birdünya lafýndan sonra tersinin olmasý garip

Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri