Bu ayki anket konumuz Akýllý telefon kullanýmý ile ilgili bakalým ne kadar üyemiz akýllý teleefon kullanýyor?Kullandýgýnýýz markayý ve telefon hakkýndaki yorumlarýnýzýda ayriyeten bekliyoruz
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Bu ayki anket konumuz Akýllý telefon kullanýmý ile ilgili bakalým ne kadar üyemiz akýllý teleefon kullanýyor?Kullandýgýnýýz markayý ve telefon hakkýndaki yorumlarýnýzýda ayriyeten bekliyoruz
Konu Editor tarafýndan (13-11-2014 Saat 21:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Hayýr kullanmýyorum belki ilerde kullanýrým.
Yalnýz akýllý telefon bana hiç akýllý gelmiyor çevremde kullananlardan görüyorum google playden bir program,oyun vb.indirince bilgi çýkýyor iþte bunu indirebilmek için þu sistem sizin rehberinize,resimlerinize,videolarýnýz ulaþacak vb. liste uzar gider ben telefona harhangi bir program için neden kendi þahsi bilgilerimi elin gavur þirketi ulaþsýn bu kadar namussuzluk olamaz. bu sebebten akýlsýz telefon yakýn gelecekte bende olmayacak..
Konu bayram tv tarafýndan (13-11-2014 Saat 21:26 ) deðiþtirilmiþtir.
evet kullanýyom samsung
Bende cogu zaman normal cep bazen uzak yere gittigimdede turkcell maxiplus 5 var onu kullanýyorum pek bilgisayar gibi deðil akýllýý telefon ancak banka cep subelerinde lazm oluyor bana onun harici forumlarda falan zor yazýlýyor
telefonun akýllýsýmý olurmuþ ya hepsi birbirinden deli
Çocuklarýn eskitip kullanmadýklarý ben de son nefesini veriyor!..Evet 3.el "yarým akýllý" bir telefon da bende var;Samsung.Cazibesi,güzel fotoðraf çekip depolamsý ve paylaþýma sunmasý..![]()
HTC kullanýyorum hergün (bazen günde iki kez) þarj yapmaktan gýna geldi...
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Baðýmsýzlýðý
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
general mobil kullanýyorum![]()
Fazla Rahatým . Rahatsýz Eder mi ?
Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri