Bu haftanýn gundem konusu bedelli askerlik oldu sizce 01 ocak 2015 te yürürlüge girecek olan Bedelli askerlik yapýmýna bakýþ açýnýz nedir yorumlarýnýzý ve oylarýnýýz bekliyoruz..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Olumlu Buluyorum
Hayýr Kesinlikle Karþýyým
Bu haftanýn gundem konusu bedelli askerlik oldu sizce 01 ocak 2015 te yürürlüge girecek olan Bedelli askerlik yapýmýna bakýþ açýnýz nedir yorumlarýnýzý ve oylarýnýýz bekliyoruz..
Þerefli Bir Türk Erkeði olarak gittim 15 ay askerliðimi yapýp geldim Çok Þükür. Erkekliðinden utananlarsa gitsin doktora görünsün. (Bilmem anlatabildim mi.?)
fakirde zenginde eþit olmalý. hiç kimse hiç kimsede daha iyi deðil. benim param yok ben askerlik yapacam. senin paran var, eeee sen askerlik yapmýyacan. nerde eþitlik. kesinlikle karþýyým.
LEBEN ?
Kesinlikle karþýyým.Devletimizin seçim uðruna yaptýðý yanlýþ bir uygulama.
askerligini yapmayan adama kýz bile vermezlerdi bizim örf adetimizde adam gibi askerligini yapacak adam gibi adam olacak
bedellinin yýllar önce ilk çýkýþ amacý gurbetciler içindi yurt dýþýnda iþlerini kaybet mesinler diye ama günümüzde ikdidarýn para kaynagý siyasi oy rantý birde toplanan paralarýn akýbetini düþünmeklazým kesinlikle bedelliye karþýyým toplum içinde aþitsizlik ve servet ayrýcalýðý yapar.fakirin gücü yetmiyenin sucu ðünahý ney o zaman fýrsat eþitliði olarak fakirinde bedellisini devlet ödemeli
olumlu buluyoruk parasý olan verecek kurtulacak haaa ben bedellimi yaptým hayýr ama iþini kurmuþ çolugu çocugu olmuþl parasý var yaþ 30 gidipte 12 ay askerlik yapmasýnýn bir mantýgý yok devlete üç beþ kuruþ yarar saglar en azýndan
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
sevgili cabbari ustam genelde hepimiz 20 yaþ üzerinden yorum yaptýk, aklýmýza 30 yaþ ve yukarý olan insanlar gelmedi bile. þahsen ben tabiikide onlara karþý deðilim. ama yaþ 20 tam askerlik çaðý, parasý var diyede bedelli yapacak deðil herhalde. ben bu mantýða karþýyým.
LEBEN ?
paralýya yurtdýþýndakiler hariç yaþ ne olursa olsun karþýyým
bende 3 oglan var ne olcak þimdi askeri üçretle calýþýyoz ne olcak
hakkýmýda devlete hiç bir þekilde helal etmiyorum zehir zýkkým olsun
bendende yýlda 1000 tl alsýn 18 yýlda ödeyim olmaz mý
yanýklarda iz býrakmaz
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri