Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
548. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olumlu Buluyorum

142 25.91%
  • Hayýr Kesinlikle Karþýyým

406 74.09%
Sayfa 2/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o þekilde olsun bakalým kim yapar askerligi
    vatan sevgisi var mý yok mu görelim
    bence kimse yapmaz ya sizce
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selim789 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    parasý olan yapmayacak, parasý olmayan yapacak, eþitsizlik var ben karþýyým.
    Ýçinde yaþadýðýmýz dünya düzeni de böyle. Mesela benim param var diye bir akýllý telefon alabilirken günde 10 TL bulamayanlar var. Bu adaletsizlik, ama sýrf öyleleri var diye ben telefon almaktan vazgeçiyor muyum? Evet doðru bildiniz, hayýr

Bedelli konusu da benzer þekilde. Ayrýca vatan borcu saçmalýðýna da hiç katýlmýyorum. Vataným benden zaten borcunu takýr takýr alýyor. Benim vatana borcum yok, 12 ay sebepsiz yere egosu tavan yapmýþ kýsmen ortaokul ve lise mezunu kiþilerden emir alýp leþ gibi bir yerde kalmanýn bana ne kazandýrabileceðini açýkçasý bilmiyorum.
    Konu CCW tarafýndan (03-12-2014 Saat 18:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýklar olsun tek kelime ile bankalar kredi bile vermeye baþladý.ben tamamen karþýyým olan garibana olacak..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

acil satýlýk
    >>>>Askerlik parasý için bakýn ne satýyor?><<<<
    Bedelli askerlik için adaylar internet siteleri üzerinden ev ve arabalarýný 'Bedelli için acil' baþlýðýyla satýþa koyarken, bir aday ise 1.000 liraya blender'ýný satýþa çýkardý.
    "Bedelli için bedel fena düþtü doktordan temiz, bedelli askerlik dolayýsýyla satýlýk vasýta , bedelli çýktý böyle oldu, bedelli askerlikten dolayý satýlýk, acil satýlýk bedelli çýktý bedel iyice fena düþtü , bedelli askerlikten yararlanmak için satýyorum muallimden temiz" BETER OLUN !

Zengin olan özel üniversiteye 13 net yapýp barajý geçip en iyi bölüme gitsin fakir full yapsýn öss de yine gidemesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Artýk TÜRKÝYE'de parasý olanlarýn yaþayabileceði bi Ülke haline geldi Kolay yoldan gelen bi para kaynaðý daha açýldý devlete

Kullanýcý Bilgi Menüsü

önceden vatan borcu denýyordu herkesýn seve seve yapmasý gereken görevdý simdi maddýyat konusyor artýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben karþýyým parasý olan askerlik yapmasýn gariban çocugu ise askerlik yapsýn hani herkes eþitti.?

Birde þöyle bir durum var zaten bu þahýslar askerlik yapmýyorki bir þekilde ankarada tanýdýgý var olunca en rahat bölgelere bunlar gönderiliyor dogru düzgün askeri egitim bile almýyorlar boyna yatýþ ve her hafta sonu evci gidip iki gün birlige bile gelmezler böyle þahýslar yüzünden tugay ve altý birliklerde milletin moralini bozuyorlar buna benzer sabebler yüzünden askerlik yapmasýn önce anlatýgým bu ayrýmcýlýgý sona erdisinler sonra bu çok namuslularý askere alsýnlar..

Ve deginmeden geçmeyecegim yaklaþýk 2 yýl önce þuan bilinen muhalefet liderine þehit babasý bedelli askerlik çýkarmayýn benim evladým þehit düþtü zengin çocugu kýymetlide bizimkilerin kýymeti yokmu diye tepki vermiþti.
    ve tepkiye maruz kalan muhalefet lideri ise cevap olarak ise sizi anlýyorum ama bunlar zaten askerlik yapmýyorlar bir þekilde sürekli asker kaçagý durumundalar bari bedelli askerlik çýkaralým en azýndan devlete para akýþý saglansýn diye cevaplamýþtý.
    ama þehit babasýda altta kalmayarak sen devlet degilmisin devlet olarak görevin bu kaçaklarý diskolardan barlardan bulup zorla askerlik yaptýracaksýn deyince sus pus olmuþtu.
    Konu bayram tv tarafýndan (03-12-2014 Saat 22:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle hayýrrrrr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zengin insan zatinden öle yada böle askerlik yapmýyor paralý çýkmasa sanki zenginler gidipte askerliðini yapývicekmi???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eþitsizlik var ben karþýyým.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý

Sayfa 2/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri