REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tebrık ederım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tebrık ederım

gercekten boyle bı sıteyı yoneten artkadasları tebrık ederım forum un uye sayısına gore forum un ısleyıs seklı yonetımın calısmaları gercekten benı ozendırıyor hayran bırakıyor banlanan lara bakıyorum uzun zamandır aynı ısım duruyor orada yanı burada atılacak uye aranmıyor.Dıger sıtelere bakıyorum adamlar uyelerle ugrasıp duruyor bunca yıldır bu forumu kullanıyorum basarılarınızın devamını dılıyorum Serkan YILMAZ ve ekıbıne sonsuz tesekkureder bıze bu guzel dostca paylasım platformunu sunan butun emegı gecenlere saygılarımı sunuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi dilek ve temenileriniz için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda güzellikler varsa o güzellikler siz sevgili üyelerimizssiniz bu güzel sözlerin için bende arkadaşlarım adına sizi saygıyla selamlıyorum allahın selamı üzerine olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol tşkler arkadaşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı diyar65 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gercekten boyle bı sıteyı yoneten artkadasları tebrık ederım forum un uye sayısına gore forum un ısleyıs seklı yonetımın calısmaları gercekten benı ozendırıyor hayran bırakıyor banlanan lara bakıyorum uzun zamandır aynı ısım duruyor orada yanı burada atılacak uye aranmıyor.Dıger sıtelere bakıyorum adamlar uyelerle ugrasıp duruyor bunca yıldır bu forumu kullanıyorum basarılarınızın devamını dılıyorum Serkan YILMAZ ve ekıbıne sonsuz tesekkureder bıze bu guzel dostca paylasım platformunu sunan butun emegı gecenlere saygılarımı sunuyorum
    Sevgili diyar65 sözleriniz biziçok mutlu etti.Gerçekten sizlere layık olmaya çalışıyoruz.

Tekrar teşekkurler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diyar65 kardeşim bu foruma güzellik katanlar sizlersiniz.. Sizin gibi üyelerimiz bizi desteklemese inanın hiçbirşey yapamayız.. Şimdiye kadar olan destekleriniz için teşekkür ediyoruz ve bundan sonrada desteğinizi bekliyoruz.. Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çok teşekkür ederiz. Sizler olmazsanız biz burda zaten olmayız. İnşallah sizlerin sayenizde forum daha iyi yerlere gelecektir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu forum sizlerin sayesin de güzel oluyo sizler olmazsanız bizler kimlere yardımcı olabiliriz asıl biz teşekkür etmeliz güzel dilekleriniz için terar teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çok teşekkürler bu güzel düşünce ve görüşlerin için önemli olan zaten güzel bi ortamda bilgiyi paylaşarak hoşca vakit geçirmek değil mi? SUPERSATFORUM ailesi olarak hepimiz bi parça mutlu olarak ve diğer arkadaşlarımıza bir nebze de olsa fayda sağlıyarak vakit geçirebiliyorsak ne mutlu bizlere
    TEŞEKKÜRLER SERKAN USTAM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK BÖYLE Bİ FORUM YAPTIĞIN İÇİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz size teşekkür ederiz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri