Show tv ve hd yayinini bir haftadir alamiyorum fox hd de gitti ama hd olmayan yayinindan izliyorum show tv nin her iki kanalindanda yayin alamiyorum bina ortak sistemi canaga ulasamiyorum farkli bir show tv frekansi varmi acaba tesekkurler
Teşekkur: 0
Show tv ve hd yayinini bir haftadir alamiyorum fox hd de gitti ama hd olmayan yayinindan izliyorum show tv nin her iki kanalindanda yayin alamiyorum bina ortak sistemi canaga ulasamiyorum farkli bir show tv frekansi varmi acaba tesekkurler
Show HD de herhangi bir sorun yoktur. Ben İstanbul Güngören den 90 lık çanakla % 100 sinyal alabiliyorum.
Bir sürü işe yaramaz kanal çekiyor show frekansında sinyal yok samsung led tv kendinden uydulu bşnanın ortak anteni sukıntı çıkarıyor başka frekansı yokmu sd yayın olan
SHOW TV (UYDU)
DİJİTAL
4A 42° Doğu Uydusu Türksat
Alış Frekansı
12219,0 MHz
Polarizasyon
Yatay (Yatay)
Sembol Oranı
6.500 Msym/s
FEC Oranı
3/4
SHOW TV HD (UYDU)
DİJİTAL
4A 42° Doğu Uydusu Türksat
Alış Frekansı
12209,0 MHz
Polarizasyon
Yatay (Yatay)
Sembol Oranı
10.000 Msym/s
FEC Oranı
3/4
tskler
Kendinden uydulu TV'ler bi boka yaramaz
Next cihazla denedim tv ninkinden farki yok oda sinyal almiyor çanağı ayarlama şansimiz yok 15 katli binanin tepesinde istasyonda iyi next in fakat ayar yapmak gerekiyor heralde şimdi show türkü buldum oradan izliyorum eski ev olsa tüm uyduları 90 lık canakla ayarlamak kolay ama apartman dairesinde mümkün degil önümüz kapalı türksat almıyor herkese hayırlı sağlıklı günler dilerim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri