Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FİLBOX modül aldım arkadaşlar fakat muzik kanalını begenmedim....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 FİLBOX modül aldım arkadaşlar fakat muzik kanalını begenmedim....

arkadaşlar filbox modül aldım çok güzel gitti gidiyordan aldım aktivakson tel. halletik fakat atlanta hd box cıyazla ara sıra ufak bir problem oluyor ama idare ediyor.. yanlız müzik kanalı trace urban hd kanalı hiçde güzel değil MTV HD kanalı olsaydı SUPER olurdu birde VH1 CLASSİC trace kanalını derhal cıkarsınlar...

[YOUTUBE]DbusxFlCUW8[/YOUTUBE]
    Konu muslum-baba tarafından (09-12-2014 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trace urban HD müzik kanalı filbox üyeleri çok istedigi için platforma eklendi,Yakın zamanda farklı içerikte kanallarda eklenecektir..

MTV kanallarının şuan digitürkle anlaşması var çok kısa zamanda istediginiz kanal filboxta olamayabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Trace urban HD müzik kanalı filbox üyeleri çok istedigi için platforma eklendi,Yakın zamanda farklı içerikte kanallarda eklenecektir..

MTV kanallarının şuan digitürkle anlaşması var çok kısa zamanda istediginiz kanal filboxta olamayabilir..
    mtv hd çok kaliteli kanal işallah filbax,da görürüz ve vh1 classıc tabiki ben bildirdim hangi kanalları istiyorsunuz diye müşteri hizmetleri sordu tel,den mtv hd ve e.r.o.t.i.k dedim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mtv hd çok kaliteli kanal işallah filbax,da görürüz ve vh1 classıc tabiki ben bildirdim hangi kanalları istiyorsunuz diye müşteri hizmetleri sordu tel,den mtv hd ve e.r.o.t.i.k dedim...
    Kanal isteklerinizde tabiikide bulunun bu arada filbox üyeliginiz hayırlı olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanal isteklerinizde tabiikide bulunun bu arada filbox üyeliginiz hayırlı olsun..
    teşekür..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende izlemem hangisi gelirse gelsin müzik ama onuda izleyen üye var saygımız var viasat paketi güzel ama SD eurobird 9 burda HD leri var inş yakında filboxdada olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu modülü satmak istiyorum arkadaşlar herhangi bi sorun cıkarmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu modülü satmak istiyorum arkadaşlar herhangi bi sorun cıkarmı?
    Bir sorun olacağını sanmam, zaten forumlarda gerek filbox gerekse dsmart modül ilanları mevcut.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Modülü aktive ederlerken, Ad Soyad Tc Kimlik No istiyorlarmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet istiyorlar.Bende Aralık ayının 21.nde abone oldum.Ordan biliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri