Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: FÝLBOX modül aldým arkadaþlar fakat muzik kanalýný begenmedim....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 FÝLBOX modül aldým arkadaþlar fakat muzik kanalýný begenmedim....

arkadaþlar filbox modül aldým çok güzel gitti gidiyordan aldým aktivakson tel. halletik fakat atlanta hd box cýyazla ara sýra ufak bir problem oluyor ama idare ediyor.. yanlýz müzik kanalý trace urban hd kanalý hiçde güzel deðil MTV HD kanalý olsaydý SUPER olurdu birde VH1 CLASSÝC trace kanalýný derhal cýkarsýnlar...

[YOUTUBE]DbusxFlCUW8[/YOUTUBE]
    Konu muslum-baba tarafýndan (09-12-2014 Saat 21:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Trace urban HD müzik kanalý filbox üyeleri çok istedigi için platforma eklendi,Yakýn zamanda farklý içerikte kanallarda eklenecektir..

MTV kanallarýnýn þuan digitürkle anlaþmasý var çok kýsa zamanda istediginiz kanal filboxta olamayabilir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayram tv Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Trace urban HD müzik kanalý filbox üyeleri çok istedigi için platforma eklendi,Yakýn zamanda farklý içerikte kanallarda eklenecektir..

MTV kanallarýnýn þuan digitürkle anlaþmasý var çok kýsa zamanda istediginiz kanal filboxta olamayabilir..
    mtv hd çok kaliteli kanal iþallah filbax,da görürüz ve vh1 classýc tabiki ben bildirdim hangi kanallarý istiyorsunuz diye müþteri hizmetleri sordu tel,den mtv hd ve e.r.o.t.i.k dedim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mtv hd çok kaliteli kanal iþallah filbax,da görürüz ve vh1 classýc tabiki ben bildirdim hangi kanallarý istiyorsunuz diye müþteri hizmetleri sordu tel,den mtv hd ve e.r.o.t.i.k dedim...
    Kanal isteklerinizde tabiikide bulunun bu arada filbox üyeliginiz hayýrlý olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayram tv Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kanal isteklerinizde tabiikide bulunun bu arada filbox üyeliginiz hayýrlý olsun..
    teþekür..........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende izlemem hangisi gelirse gelsin müzik ama onuda izleyen üye var saygýmýz var viasat paketi güzel ama SD eurobird 9 burda HD leri var inþ yakýnda filboxdada olur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu modülü satmak istiyorum arkadaþlar herhangi bi sorun cýkarmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben bu modülü satmak istiyorum arkadaþlar herhangi bi sorun cýkarmý?
    Bir sorun olacaðýný sanmam, zaten forumlarda gerek filbox gerekse dsmart modül ilanlarý mevcut.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Modülü aktive ederlerken, Ad Soyad Tc Kimlik No istiyorlarmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet istiyorlar.Bende Aralýk ayýnýn 21.nde abone oldum.Ordan biliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri