Turkcell, Türkiye’yi GSMA’de Süreyya Ciliv ile temsil edecek

Turkcell, mobil sektörün geliþtirilmesi ve ortak standartlarýn belirlenmesi için çalýþan sektörün dünyadaki en etkin kuruluþlarýndan GSM Association (GSMA) Yönetim Kurulu'na seçildi
Türkiye’nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi Turkcell, dünyadaki mobil operatörlerin haklarýný temsil eden GSM Association (GSMA) Yönetim Kurulu’na seçildi. Turkcell, 2015-2016 döneminde Türkiye’yi temsilen GSMA Yönetim Kurulu’nda hizmet verecek ve Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv tarafýndan temsil edilecek. Süreyya Ciliv, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren yeni yönetim kurulu ile birlikte görevine baþlayacak.
Ciliv: “Turkcell takýmý olarak Türkiye ve sektör için çalýþmayý sürdüreceðiz”
GSMA Yönetim Kurulunda yer almanýn gurur verici bir görev olduðunu belirten Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv þunlarý aktardý:
“Turkcell olarak müþterilerimiz ve ülkemiz için her geçen gün daha iyisini yapma arzusunu taþýyoruz. Ve uluslararasý platformda Türkiye’yi temsil etmek üzere seçilmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu baþarýda Yönetim Kurulumuz, çalýþanlarýmýz, iþ ortaklarýmýz ve müþterilerimizle tam bir takým ruhu içerisinde çalýþmamýzýn katkýsý büyük. Turkcell olarak takým oyununa ve inovasyona odaklanarak gelecekte de Türkiye, insanýmýz ve sektörümüz için çalýþmayý sürdüreceðiz.”
Mobil dünyanýn rotasýna GSMA yön veriyor
Dünyada 800’den fazla GSM operatörünü, ilgili yan sektörlerdeki 250’den fazla þirketle bir araya getiren GSMA, 1995 yýlýndan beri faaliyet gösteriyor. GSMA Yönetim Kurulu, GSMA Genel Müdürü Anne Bouverot ve 25 mobil operatörün yöneticisi olmak üzere toplam 26 temsilciden oluþuyor.. GSMA, mobil iletiþim sektörünün en büyük etkinliði olan Mobil Dünya Kongresi (GSMA Mobile World Congress) baþta olmak üzere ses getiren birçok zirve ve etkinliðin organizasyonuna da ev sahipliði yapýyor. Mobil operatör istatistikleri, sektör öngörüleri ve çeþitli raporlar konusunda da çalýþmalar yürüten GSMA sektörün durumunu özetleyen araþtýrmalar da yayýnlýyor. Referans kabul edilen bu araþtýrmalarda sektörün þu anki durumuna ýþýk tutularak geleceðe yönelik politikalarýn belirlenmesine katký saðlýyor.