arkadaşlar çok iyi çok güzel de goldmaster in bir bölümünde sirus uydusu için yazılım yok buna ne demeli ben şahsen begenmiyorum gerçi sunny de de yok da millet tps leri izliyor diger arkadaşlarımız normal türksat yolunda devam ediyorlar![]()
Teşekkur: 0
arkadaşlar çok iyi çok güzel de goldmaster in bir bölümünde sirus uydusu için yazılım yok buna ne demeli ben şahsen begenmiyorum gerçi sunny de de yok da millet tps leri izliyor diger arkadaşlarımız normal türksat yolunda devam ediyorlar![]()
valla ben sorunsuz izliyorum tps auto next2000fta
buda şans aslında içi boş tenekeyı bal küpü diye sundular bizde yedik
gerçek bu bazı arkadaşlar unutu veya bılmiyor gm 80900dpcı cihazlarıda vardı nerede şimdi 365 dolar saymıştım o cihaza next 2500 de vardı ozaman arkadaşım next 2500 ı aldı hala multı lerı oto seyrediyor bende 80900dpcı gm
yı çöpe atım biraz nostaji yapalım dedim biz millet olarak geçmişi çabuk unuturuz bi hatırlatayım dedim selamlar
elimden geldiğince gm hakkında anti propoganda yapıyor ve kimseye aldırtmıyorum elimdeki daha altı aylık cihazı 50 ytl sayıp değiştrecekler ben ona 250 ytl saymıştım sakın ha sakın gm yi evin kapıbıdan içeri sokmayın ben yandım sizlerde yanmayın saygılar
arkadaşlar neden GM bu kadar kötülüyosanız anlamıyorum
hiçte o kadar kötü bir cihaz değil
yıllardır goldmaster kullanan biri olarak benım içinde gm bıttı artık...cıhazı sattım..sunny aldım..şımdi kafam rahat
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri