Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çok iyi çok güzel

arkadaşlar çok iyi çok güzel de goldmaster in bir bölümünde sirus uydusu için yazılım yok buna ne demeli ben şahsen begenmiyorum gerçi sunny de de yok da millet tps leri izliyor diger arkadaşlarımız normal türksat yolunda devam ediyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben sorunsuz izliyorum tps auto next2000fta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda şans aslında içi boş tenekeyı bal küpü diye sundular bizde yedik
    gerçek bu bazı arkadaşlar unutu veya bılmiyor gm 80900dpcı cihazlarıda vardı nerede şimdi 365 dolar saymıştım o cihaza next 2500 de vardı ozaman arkadaşım next 2500 ı aldı hala multı lerı oto seyrediyor bende 80900dpcı gm
    yı çöpe atım biraz nostaji yapalım dedim biz millet olarak geçmişi çabuk unuturuz bi hatırlatayım dedim selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elimden geldiğince gm hakkında anti propoganda yapıyor ve kimseye aldırtmıyorum elimdeki daha altı aylık cihazı 50 ytl sayıp değiştrecekler ben ona 250 ytl saymıştım sakın ha sakın gm yi evin kapıbıdan içeri sokmayın ben yandım sizlerde yanmayın saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar neden GM bu kadar kötülüyosanız anlamıyorum
    hiçte o kadar kötü bir cihaz değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıllardır goldmaster kullanan biri olarak benım içinde gm bıttı artık...cıhazı sattım..sunny aldım..şımdi kafam rahat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar çok iyi çok güzel de goldmaster in bir bölümünde sirus uydusu için yazılım yok buna ne demeli ben şahsen begenmiyorum gerçi sunny de de yok da millet tps leri izliyor diger arkadaşlarımız normal türksat yolunda devam ediyorlar
    sunnylerde sirüsü seyrde bilirsin bu yönden sunnyler goltmastırdan iyi

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri