Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zeuxx a tamamen katılıyorum bende bir satıcı olarak yaklaşık bir yıldır işyerime gm ürünü cihaz koymadım koymam.
    hani ömür boyu garanti safsatası noldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam abi ler bende4 goldmaster 80800ci cihaz aldim ama almaz oladim 18 dane sorunu varmakinanin enson geri verdim makinayi sakin ha yeni cikan makina alirsinizabiler saygilar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm altın veriyor olsa almam ve kimseyede aldırtmam saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben katilmiyorum simdiye kadar gm ne eksik verdiki hangi receiver de hiz kanal degisimi guzel kolay kullanimli menusu var?gm mi kotulemek yada baska bi markayi kotulemek bence dogru degildir arkadaslar.bu benim gorusum saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihaz hakkında herhangi bir bilginiz veya görüşünüz varsa lütfen yazınız. Marka polemiği gibi yazılar yazmayın burda cihaz hakkındaki görüşler beklenio marka için bir yorum yapılmasın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

be ce sakin gm almayin derim almayin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sadece 1290 $ cık mış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı allways Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sadece 1290 $ cık mış
    Çihazın Fiyatı 1290 dolar olması mümkün deyil.YTL olabilir.ama yine çok yüksek.
    Çihazın tanıtımı ile ilgili olarak link Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.güzel bir cihaz olduğu muhakkak.fiyatıda uygun olursa harika olur.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri