Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Türksat 4A uydusunda Yeni Pakette Yeni Kanallar Yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanalları tarattım bakıym dedim daha ilk baktığım kanalda 5 kavanoz bal yanında kol saati vs.hediye diyen bir tip? Dakka bir gol bir..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanalları tarattım bakıym dedim daha ilk baktığım kanalda 5 kavanoz bal yanında kol saati vs.hediye diyen bir tip? Dakka bir gol bir..

Kargocular bunların ürünlerini yetiştiremiyor rant meselesi hilmi abi çin malları telefon halı vs şeyleri bizim milletimiz hemen ucuz diye alıyor aldıkları şeyleri bir kullanabilseler amenna dicem çevremdeki insanlara anlatamıyorsun taki kazık girene kadar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...türksat üzerindeki yeni paketi uydu alıcıma taratınca kanalları zapping yaparak gezdim çoğu yerli filim oynatıyor müzik yayını yapan televizyonlar mevcut cinemix ve mega kanalları yabancı sinema gösteriyor...bilgilerinize sunarım...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri