REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: internet problemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 internet problemi

arkadaşlar 1.5 ay önce yol yapım çalışması sırsında internet kablolarını kopartan karayolları ve o andan beri internetin sorunu bir türlü düzelmiyor düzeltmiyorlar akşam üstü saat 5 ten sonra internet yerlerde resmen 1mb altına iniyor bu durumdan 3000 nifuslu belde kullanıcıları baya sıkıntılı bununla ilgili şikayet etmedim yer kalmadı bana telekomdan üstlerden bir sorumlunun adresini tel verecek olan varmı her türlü öneriye açıkız bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım geçmiş olsun değişik bi durumda bana oldu avcının biri ateş etmiş kaplo zedelenmiş kabloya ek yapmışlar yüklenme oldumu berbat bağlantı ve kopmalar yaşanırdı Telekom müdürüne çıktım saga gittim sola gittim olmadı Telekom müdürü kapatın yapacağım bişey yok dedi 69 tl alırken sıkıntı yok hizmete gelince bumu yapacağınız dedim yapacağım bişey yok kapatın kurtulun ulaştırma bakanı lütfi elvana intikal edince hemen işler değişti bir haftada süper internet geldi millet vekiline şikayet et bölgenizdeki inş kısa sürede durumun düzelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Undefined - Edited
    Konu Fronces tarafından (29-02-2016 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
    Hayat, Paylaştıkça Güzel!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk arkadaşlar şu an için problem düzeltilmiş ihşallah tekrar bozulmaz 14 mb geliyor önceden 1-2-3-4 fazla değil demekki bişeyler değişmiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FORTUNE™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 1.5 ay önce yol yapım çalışması sırsında internet kablolarını kopartan karayolları ve o andan beri internetin sorunu bir türlü düzelmiyor düzeltmiyorlar akşam üstü saat 5 ten sonra internet yerlerde resmen 1mb altına iniyor bu durumdan 3000 nifuslu belde kullanıcıları baya sıkıntılı bununla ilgili şikayet etmedim yer kalmadı bana telekomdan üstlerden bir sorumlunun adresini tel verecek olan varmı her türlü öneriye açıkız bilginize...
    Dost önereceğim yöntem pek "insanca" değil,ama çaresiz kalırsanız, güzelce bir "kalaylarsanız".O zaman onlar sizi çabucak bulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kibarca kalayladım zaten aleyime kullanılacak bişiy vermemk şartıyla duman attırdım valla...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri