Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Fenerbahçe 1-2 Akhisar Belediyespor Yorumlar Buraya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Fenerbahçe 1-2 Akhisar Belediyespor Yorumlar Buraya

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Fenerbahçe, 33 maç sonra sahasýnda yenilgiyle tanýþtý. Kanarya liderlik için çýktýðý Akhisar Belediyespor karþýsýnda büyük bir þok yaþadý, zirve Galatasaray'a kaldý.

21. haftanýn kapanýþ maçýnda Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 maðlup etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasýnda Akhisar Belediyespor ile oynadýðý maça, geçen haftaki Gaziantepspor maçýnýn kadrosundan tek deðiþiklikle çýktý. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ýsmail Kartal, karþýlaþmada orta sahada Diego'nun yerine Meireles'i, ilk 11'de sahaya sürdü. Portekizli futbolcu, 3 maç sonra ligde ilk 11'de oynadý. Antrenmanda sakatlanan ve sað bacak üst adalesinde 2. derecede yýrtýk tespit edilen Alper Potuk ile cezalý olan Volkan Demirel ve sakatlýðý bulunan Hasan Ali Kaldýrým, kadroda yer almadý.

Sarý Kanarya karþýlaþmaya tutuk baþladý, henüz 3. dakikada Akhisar Belediyespor Gekas ile gole çok yaklaþtý. Bu pozisyondan bir kaç dakika sonra Kadýköy'de belki de sezonun en güzel gollerinden biri atýldý. Hýzlý geliþen atakta Bilal'in ceza yayý gerisi sað çaprazýna doðru gönderdiðið pasta Güray'ýn sol ayaðýyla yaptýðý vuruþ uzak köþeden aðlara gitti. Þok golün ardýndan Fenerbahçe dakikalar ilerledikçe Akhisar'ý sahasýna hapsetti. Emenike ve Kuyt ile inanýlmaz goller kaçýran sarý lacivertliler aradýðý golü 41. dakikada buldu. Soldan yapýlan ortayý Kuyt indirdi, Meireles topun geliþine harika vurdu: 1-1 Ve ilk yarý 1-1 sona erdi.

Ýkinci yarý oyunun tek hakimi olan Fenerbahçe, Emenike önderliðinde baþlattýðý ataklarda inanýlmaz goller kaçýrdý. Son dakikaya Akhisar kalesini abluka altýna alan Fenerbahçe beklediði golü bulamayýnca liderlik fýrsatýný tepti.

89. dakikada kontra atakla çýkan Akhisar Belediyespor, Vaz te ile golü buldu ve Fenerbahçe'ye büyük bir þok yaþattý.

Kadýköy'de 33 hafta sonra yýkýlan Fenerbahçe 46 puanla haftayý 3 sýrada tamamladý. Kadýköy'den 3 puanla dönen konuk takým ise 25 puana çýktý

FENERBAHÇE-AKHÝSAR

STAT: Þükrü Saracoðlu
    HAKEM: Özgür Yankaya

FENERBAHÇE: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoðlu, Meireles, Kuyt, Sow, Emenike
    TEKNÝK DÝREKTÖR: Ýsmail Kartal

AKHÝSAR BELEDÝYE: Oðuz, Tolga, Ýsmail, Douglao, Kadir, Custodio, Pekin , Bilal , Güray, Bruno, Gekas

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Penalt? olmayinca tad? olmuyo

"uyduruk penaltýlardan" yapýlmýþ kumdan kale yýkýldý!...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Penalt? olmayinca tad? olmuyo

"uyduruk penaltýlardan" yapýlmýþ kumdan kale yýkýldý!...

uyduruk penaltý degil ..adam gibi yöneten adam olmayýnca olacagý bu. haaa suç yokmu ..var TÜRK FUTBOLCUSU sadece topun ardýndan koþulacagýný biliyor .top nasýl oynanýr bilmiyor ..ispatý ..gökhan gönül baþtacý yaptýk ..caner .... oynuyor ama futbolun f sini bilmiyorlar ..topa nasýl vurulacagýný bilmiyorlar .. iþte ispatý ..soruyorum futbol severler ugur boral nerde oynuyor ..alves nerde oynuyor ..kimse alýnmasýn biz hiç futboldan anlamýyoz ..hele yorumcular hiç futboldan anlamýyor hepsi ÝNDÝRAGANDÝ .FERDERASYONA burdan suç duyurusunda bulunuyorum .o UEFA müfettiþi ile yemek yiyen GS li arkadaþa SESLENÝYORUM NE OLDU SENÝN klübün . sýkýþýnca TOPCULARDAN YAZILI KAGIT PARÇASI ALDI.. alacagýmýz yok diye ...borcu oldugu halde.. nerdesin arýbogan efendi ..artýk yemek yiyemiyormusun müfettiþle .. GS küme düþmüþtür.. bunu yönetim tv lerde deklare etti ..federasyon nerde..hakemlere gelince hepsi havlu atmýþ TÜRK FUTBOLU bitmiþ ..aglýyaný yok ÜÇ BEÞ futbolseverden baþka .... ADAM 38 FUTBOLCU TRANFER etti baþarýsýzlýgýný hala 3 temmuz diye tutturuyor ve bu adam hala yönetimde ..iþte TÜRK FUTBOLU DÝBE VURDUK ..AVRUPADA ahkam kesipde TÜRKÝYEDE her çaldýgý düdük olay olan .TÜRK FUTBOLUNUN halini gördükden sonra 4..CÜ yýldýzý taksan ne olur takmasan ne olur zaten þaibe damgasý çok tan yemiþ bir ligde ..herkese hayýrlý olsun SÜLEYMAN SEBA LÝGÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Akhisar'ýn yýldýzý Bilal Kýsa, Fenerbahçe maçýnýn sonrasýnda çok konuþulacak açýklamalara imza attý.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Akhisar Belediyespor'un kaptaný Bilal Kýsa, karþýlaþmanýn hakemi Özgür Yankaya'nýn, attýklarý ikinci golden sonra kendisine "Delikanlý gibi oynayýn" dediðini söyledi.

Karþýlaþmanýn ardýndan basýn mensuplarýna maçla ilgili deðerlendirme yapan Bilal, son bölümde hakemle yaþadýðý diyaloðu, þu þekilde anlattý:

"Biz golü attýktan sonra bir laf söyledi ama o an maçýn gerginliðiyle söylediðini tahmin ediyorum. Art niyet asla aramýyorum. 'Delikanlý gibi oynayýn' dedi. 89. dakikada golü atmamýz ve bir an önce Fenerbahçe'nin santra yapýp baþlamasýndan dolayý söylediðini tahmin ediyorum. Gol sevincindeyken söyledi. Ben de 'Delikanlý gibi oynuyoruz' dedim sadece. Fazla uzatamazsýn, maç devam ediyor. Ben art niyet aramýyorum. Taraftar baskýsý hakemin üzerinde maalesef etkili oluyor, bunu görüyoruz."

Akhisar Belediyesporlu futbolcu, maçta hakem kararlarýna itirazlarla ilgili de "Her iki takýma da hakemin bazý kararlarýný yanlýþ verdiðini söyleyebiliriz. Fenerbahçeli futbolcular da ayný þeyi söyleyebilir. 90 dakikaya baktýðýmýzda ufak tefek hatalar tabii ki oluyor. Maça etki eden bir pozisyon yoktu, hakem açýsýndan. Hakem iyi bir maç yönetti" deðerlendirmesini yaptý.

Bu arada Bilal yayýncý kuruluþ Lig TV'ye yaptýðý açýklamada, sarý-lacivertli taraftarlardan alkýþ beklediklerini belirterek, "Fenerbahçe'yi geçen sezon þampiyon olduðunda alkýþlamýþtýk. Biz onlarý alkýþlýyorsak onlarýn da bizi alkýþlamasý gerekirdi. Biz çýkarken alkýþlamalarýný beklemiþtik açýkçasý ama göremedik" þeklinde konuþtu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri