Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Fenerbahçe Yönetimine

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Fenerbahçe Yönetimine

:smashfrea:crashs:TÜM FENERBAHCE camiasýna özellikle PASOLÝG denen NE ÝDÝGÝ BELLÝ OLMAYAN bu bileti alan ve LOCA sahibi .FENERBAHCE ye gönül veren tüm TARAFTARlara sesleniyorum bu AZÝZ yýldýrým .selcuk .mehmet topuz saplantýsý olan ZÝHNÝYET olmadýgý sürece MAÇLARA BOYKOT ETMENÝZÝ rica EDÝYORUM ..yeter artýk ...ALLAH aþkýna bu selçuk .mehmet topuz ne verdi bu kulübe 10 senedir burdan para alýyorlar ..yazýklar olsun yaa yeter artýk ..ne suçu var DAUM ..ZÝCO.ALEX. ERSUN YENAL .. bi düþünün ..FENERBAHÇE yi seven TÜM FENERLÝLERE SESLENÝYORUM ..gitmeyin maçlara ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :smashfrea:crashs:TÜM FENERBAHCE camiasýna özellikle PASOLÝG denen NE ÝDÝGÝ BELLÝ OLMAYAN bu bileti alan ve LOCA sahibi .FENERBAHCE ye gönül veren tüm TARAFTARlara sesleniyorum bu AZÝZ yýldýrým .selcuk .mehmet topuz saplantýsý olan ZÝHNÝYET olmadýgý sürece MAÇLARA BOYKOT ETMENÝZÝ rica EDÝYORUM ..yeter artýk ...ALLAH aþkýna bu selçuk .mehmet topuz ne verdi bu kulübe 10 senedir burdan para alýyorlar ..yazýklar olsun yaa yeter artýk ..ne suçu var DAUM ..ZÝCO.ALEX. ERSUN YENAL .. bi düþünün ..FENERBAHÇE yi seven TÜM FENERLÝLERE SESLENÝYORUM ..gitmeyin maçlara ..
    aynen size katýlýyorum fenerbahçemizin adýný lekekedi onurunu sarstý kendini biþey sanarak kafasýna göre týransferler yaptý ama hiç biri oynamýyo
    Ýmza alanýnda Kurallara Uymanýz Tavsiye edilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri