Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dsmart Kanal Listesine Eklenen ve Çıkarılan Kanallar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sinema paketi (modüllü) Bahse konu kanallarda Epg bilgileri görünmesine karşın yayın yok.
    Sabah yayın vardı ama şimdi gitmiş. Servis Yok yazıyor. ID X kanalı DİGİTURK'e geçmiş ama SD yayın yapıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-SMART ya da DIGITURK platformlarına üye olan forum dostları,şunu öğrenmek istiyorum:"Platformların Kanal Listeleri üzerinden FAVORİ Kanal listesi" oluşturmak mümkün değil mi?..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D-SMART ya da DIGITURK platformlarına üye olan forum dostları,şunu öğrenmek istiyorum:"Platformların Kanal Listeleri üzerinden FAVORİ Kanal listesi" oluşturmak mümkün değil mi?..
    DİGİTURK Cihazlarından favori kanal listesi oluşturulabiliniyor. D-Smart cihazlarında durum nedir bilmiyorum D-Smart'ı modül ile kullanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DİGİTURK Cihazlarından favori kanal listesi oluşturulabiliniyor. D-Smart cihazlarında durum nedir bilmiyorum D-Smart'ı modül ile kullanıyorum.
    Dsmart cihazlarda favori kanal listesi yapılanabiliniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dsmart cihazında tartarak bulduğun kanalları en sona atıyor ve onlara sıralamada yapabiliyorsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri