Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: pixsel yanmasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart pixsel yanmasý

Merhaba arkadaþlar.
    2 yýl 3 ay önce eve plazma almýþ idim. tv süper idi. halen öyle ama 1 ay önce sol tarafýndan aþaðýya kadar bir çizgi belirdi. 2 hafta sonra yanýnda bir çizgi daha çýktý. 1 hafta içindede çizgiler üç oldu... servise söyledim, garantisi 3 ay geçtiði için ücret isteyeceklerini söylediler... tahmini ne kadar olur dedim 1500-2000 tl arasýnda dediler. (tv 51 inç) yahu tv yi zaten 1850 tl ye aldým dedim. pixsel yanmasýnýn tamiri bu þekilde dediler. acaba bu konuda bu arýzayý ucuza yaptýrabileceðim bir yer varmýdýr?
    tvnin modeli ps51e551
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçmiþ olsun osman...gerçekten pahalý bir arýza...astarý bezinden pahalý buna derler...eðer ucuz bir tamir yaptýramassam gittiðii yere kadar derdim..yoksa bu paraya tamir yapýlsa bile ne kadar gideceðide meçhul..neyse kararý verecek olan sensin...ALLAH yardýmcýn olsun...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    geçmiþ olsun osman...gerçekten pahalý bir arýza...astarý bezinden pahalý buna derler...eðer ucuz bir tamir yaptýramassam gittiðii yere kadar derdim..yoksa bu paraya tamir yapýlsa bile ne kadar gideceðide meçhul..neyse kararý verecek olan sensin...ALLAH yardýmcýn olsun...
    aynen öyle... o kadar para vermem zaten tamirine... gittiði yere kadar idare edip , yenisini alýrým diye düþünüyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri