REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: cihaz lnb yi görmüyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bağladığımız cihazda sinyal seviyesi yok ise muhtemelen sizin daireden merkezi sisteme giden ve bağlı olması gereken kablo boştadır, onuda kontrol ettinizmi?
    diyer cevapları veren arkadaşlarada teşekkür ederim.cihazı bağladıgım kabloya 3 adet değişik marka uydu cihazı taktım hepside normal kobloda sıkıntı yok eski ve yeni yazılımları denedim yine aynı birde bu cihazı başka bizden ayrı değişik merkezi sistemlerdede denedim aynı sinyal almıyor ama tek bağımsız çanakta sorun yok.eğer dişeç bozuk olsa diyer 2 binadadamı bozuk.tek çare herhalde kendisi ile uyumlu lnb deneyip bulmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kayserli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diyer cevapları veren arkadaşlarada teşekkür ederim.cihazı bağladıgım kabloya 3 adet değişik marka uydu cihazı taktım hepside normal kobloda sıkıntı yok eski ve yeni yazılımları denedim yine aynı birde bu cihazı başka bizden ayrı değişik merkezi sistemlerdede denedim aynı sinyal almıyor ama tek bağımsız çanakta sorun yok.eğer dişeç bozuk olsa diyer 2 binadadamı bozuk.tek çare herhalde kendisi ile uyumlu lnb deneyip bulmak
    cihazın yazılımıyla alakalı olabilir lnb seçimi yapmıyor

bendede başka cihaz benzer sorun olmuştu merkezi sistem degildi ama

lnb 3 de hotbird vardı lnb 1 türksat vardı

lnb 3 cihaz seçiyorum hotbird taramak için türksat kanallarını buluyordu

yazılımı degiştirdım sorun kalmamıştı

seninkide yazılımla alakalı olabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri