ÇOK ÖNEMLÝ..SOYGUNU ÖNLEYÝN !!!
Dikkatle okuyun ve tanýdýklarýnýza da gönderin, kafi kazýk yedik, yeter.
Her arama yaptýðýmda ekranýmdaki 'aktif aramalar' yazýsý benim de dikkatimi çekiyordu aslýnda ama durumun farkýnda deðildim. ##002# 'i aradým hemen ben de. Gerçekten de aktarma iptal dedi.
Demek bize sormadan arama aktarmasý komutu verilmiþ. Hemen siz de düzeltin.
FATURALI VEYA KONTÜRLÜ FARK ETMEZ.
Okuyacaðýnýz yazý AVEA, TURKCELL ve VODAFON 'u karalama kampanyasý deðildir. Her ne kadar ilk okudunduðunda þüphe ile yaklaþýlsa da, deneyince gördüm. Siz de mutlaka iletebildiðiniz kadar herkese bu maili forward edin.
AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuþlayýn ve arayýn. Ekranýnýza aktarma iptal diye bir yazý gelecek. Böylece bugüne kadar sizden para kýrpan!! yönlendirmeyi kaldýrmýþ oluyorsunuz. Bu iþlemi yapmadýðýnýz müddetçe, size ulaþamayan herkesten bir kontör düþülüyor...
Bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFON kullanan herkese göndermenizi rica ediyorum. Göndermediðiniz takdirde sizin her Eðer aradýðýnýz kiþinin telefonu da telesekreter ayarli ise, dinlediðiniz 1 sn'lik 'aradýðýnýz kiþiye ulaþýlamýyor' mesajý için de bir normal arama karþýlýðý ücretlendiriliyorsunuz!!!
Ýþin garip olan kismi bu deðil aslýnda. Normal AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlarýnda default (fabrika çýkýþý) olarak ayarli bir telesekreter yokken, herkese bu telesekreter otomatikolarak ayarlý geliyor!!! Yani, sizin hiçbir þeyden haberiniz yokken, tabiri yerindeyse belli etmeden sizden hýncýný alýyor. Arkadaþýnýzý aradýðýnýz ve ulaþamadýnýz mý? Hemen 1.5kontor . Ýki dakika sonra yine mi ulaþamadiniz bir 1,5 kontör daha...
Ýþin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes (diðer operatörlerde olduðu gibi) aranýlan
telesekreterin bedava olmasýný bekliyor.
Bu olayý iptal ettirmek ise daha da komik; AVEA, TURKCELL ve VODAFONE'yi arýyorsunuz, durumu anlatýyorsunuz. Görevliler de size AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlý telefonunuzdan ##002# 'yi aramanýz durumunda telesekreterin kaldýrýlabileceðini anlatýyorlar. Bu mail'i bana gönderen dostuma teþekkür ediyorum.
ALINTI.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri