REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/13 1234567891011 ... SonSon
122 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny yetkililerine önemle duyurulur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny yetkililerine önemle duyurulur

selamlar arkadaşlar ben suuny yetkilillerine önemle dedmemin sebebini açıklamak için bu başlığı açtım nedenmi ........ ben dün bir cihazı teste etmek için aldım ve cihaz tps lerin hepsini açıyor absat ve tps ler açık her gün yazılım veren ve güncel güncel diye bombalar patlatan sunny ciler nerden ben şaştım doğrusu şifreleme sistemine baktım ......dcw biss olarak tps ler ve absat.....
    lütfen birileri bu işin nasıl olduğunu açıklarsa bir çok kişi sevinecek hemde bu cihaz piyasada satılan bir cihaz reklam olmasın diye marka yazmicam ama şu anda bile takır takır açık ....... birileri bizle oyunmu oynuyor acaba ........
    çok isteyen olursa markada yazabilirim test etsin sevgili böyüklerimiz ha olmazmı.. selamlar iyi çalışmalar
    Konu duke75 tarafından (07-12-2006 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu cihazı nereden temin edebiliriz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın markası yazarsanız iyi olur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar arkadaşlar ben suuny yetkilillerine önemle dedmemin sebebini açıklamak için bu başlığı açtım nedenmi ........ ben dün bir cihazı teste etmek için aldım ve cihaz tps lerin hepsini açıyor absat ve tps ler açık her gün yazılım veren ve güncel güncel diye bombalar patlatan sunny ciler nerden ben şaştım doğrusu şifreleme sistemine baktım ......dcw biss olarak tps ler ve absat.....
    lütfen birileri bu işin nasıl olduğunu açıklarsa bir çok kişi sevinecek hemde bu cihaz piyasad 75 ytl ye satılan bir cihaz reklam olmasın diye marka yazmicam ama şu anda bile takır takır açık ....... birileri bizle oyunmu oynuyor avaba ........
    çok isteyen olursa markada yazabilirim test etsim sevgili böyüklerimiz ha olmazmı.. selamlar iyi çalışmalar
    arkadaşım buraya bir konu açıyorsuınuz bazı açıklamalar yapıyorsunuz cihazın markası ne.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oyle birşey yok oyun oynamayalım Tps suan hiçbir makinada sharing ve Fransa da bazı makinalar hariç açılmamaktadır bunu soyluyorum size Via2.3 e denk oldugu zaman gelmiştir eger acık ise gerçekten Modelini yazın Ve birde Resim cekiP Foruma koyun bizde inanalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Oyle birşey yok oyun oynamayalım Tps suan hiçbir makinada sharing ve Fransa da bazı makinalar hariç açılmamaktadır bunu soyluyorum size Via2.3 e denk oldugu zaman gelmiştir eger acık ise gerçekten Modelini yazın Ve birde Resim cekiP Foruma koyun bizde inanalım
    KATILIYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan tps turkiye deki markalarda hayal bir tek redline yeni markasında ok oda sharıng ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaştan hala bir açıklama yok.:49:

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam,buna benzer bir cihaz gördüm,
    acıklama,
    cihazda cift kiriş var
    alt girişe 21 dereceye bir sabit anten yönlendiriyorsun
    üst girişe normal anten bağlanıyor
    şifreler değiştiğinde 21 dereceden indirme yapıyor
    ft cihaz 250 usd yeni cıktı
    marka baff
    bilginize.
    arkadaşlar bu ciazın actıkları
    d+
    tps
    d trk
    ab sat
    Konu ekrem956 tarafından (06-12-2006 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda farklı bilgisi olan paylaşsın,tşk,Saygılarımla

Sayfa 1/13 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri