Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: sistem geri yüklenmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    30 bine yakın dosya buldu halada tarıyor bu sakın 10 sene evvelki dosyalarıda bulmasın tarihi eserler çıkarasa söz paylaşırım sizlerle :00000004: :00000004:
    hehe windows 3.1 zamanına kadar gidiyo galiba bizim forumun çökmeden önceki haline gidersen bul da ekleyelim foruma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onu kullanmdan da olur şifasız belli bir gün kullnabilirsin şifalı tüm hayatın boyunca kullanırsın ben de merakla bekliyorum tabi o kadar dosyayı gözden gecirecen :28: ama çok önemli ise deger yani
    değer değer abiş ya (C) yi bitirdi (E) ye başladı :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hehe windows 3.1 zamanına kadar gidiyo galiba bizim forumun çökmeden önceki haline gidersen bul da ekleyelim foruma
    resimlerimi bulsunda öbür kalanlar forumundur :00000004: :00000002:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okinava arkadas iyi niyetinden dolayı cok sagol yardım sever bir dostsun cok sagol
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    okinava arkadas iyi niyetinden dolayı cok sagol yardım sever bir dostsun cok sagol
    evet kardeş okinava kardeşimiz öyledir onun gibi forumda bir sürü var :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen de sagol hocam elimizden geldigi kadarı ile sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum düşüncelerin beni memnun etti bilgi paylaşıldıkça güzel oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resimlerimi bulsunda öbür kalanlar forumundur :00000004: :00000002:
    kesin bulursun resimleri ama iyi kontrol edecen gözden kaçırma malum o kadar dosyanın arasından seçmek zor olur :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlarda ne yaw bunlarda kim aklım hayalim durdu yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehe ne oldu ne buldun gercekten hazine gibi bişe buldun galiba merak ettim şimdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda birilerinin binlerce fotoları var ta evin her yerinde çekilmiş bunlar almanlara benziyor plajdada resimler var çarşıda çekilmöiş diskotekte ne bilim kafam karıştı

oğlumun resimleri vardı 1 aylıkken onları hala bulamadım

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri