REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: sistem geri yüklenmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşaallah amin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw bu daha ne kadar tarayacak akşam gec saatlere kadar tarattım ve yarıdan kestim ve gene tarattım aynı yerden devam etti okinava kardeş ordamısın bu bulduğu dosyaları nasıl kaydedecez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarında keşke ACRONİS TRUE İMAGE kurulu olsaydı.Ne olursa olsun geri gelirdi.Ama benim aklıma partition onarımı geliyor.Acaba hard diskin hatalı bölümüne geldiği için sanırım böyle bir sorun ortaya çıktı.Partition onarımı yapan programları bir dene ondan sonra resimlerini tekrar açmaya çalış.Programın adını tam çıkaramadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgisayarında keşke ACRONİS TRUE İMAGE kurulu olsaydı.Ne olursa olsun geri gelirdi.Ama benim aklıma partition onarımı geliyor.Acaba hard diskin hatalı bölümüne geldiği için sanırım böyle bir sorun ortaya çıktı.Partition onarımı yapan programları bir dene ondan sonra resimlerini tekrar açmaya çalış.Programın adını tam çıkaramadım.
    teşekkürler abi ama pes ettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadar kolay pes etme bence daha gençsiniz.Oğlunun resimleri demek ki fazla değerli değillermiş.Ben bu sonucu çıkardım maalesef

Bende araştırıyorum.Seni bilgilendiririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kadar kolay pes etme bence daha gençsiniz.Oğlunun resimleri demek ki fazla değerli değillermiş.Ben bu sonucu çıkardım maalesef

Bende araştırıyorum.Seni bilgilendiririm
    olurmu yaw abiş çok ama çok önemli o kadar önemliki eski kasayı satmıştım bu topikte çok şey öğrendim kadsayı geri çağırcam batmanlı bi kişiye satmıştım orjinaller orda olması lazım format atmıştım pc ye gerçi bilmem ordan belki kurtarabilirim
    yane daha pes etmedim galiba ama yardımlarınızı esirgemeseniz kurtarma imkanım %90 artıyor hepinize saygılarımı sunuyorum :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet öncelikle programı full yapmalısın bir de böyle dene bugün yaptıgım arastırmalar öyle gösteriyor bir de tarama bittikten sonra kurtarılmasını istedigin dosyayı işaretleyip yukardaki recover sekmesini işaretle bunların nereye kaydetmek istedigini soracak yer belirt ve okey de sonucu bekliyorum bence resimler için programı full yapıp bir daha arama yapmaya deger dediklerimi yap bakalım cevabını bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın radakoğlunu bu konuda uzman olduğunu biliyorum mehmet bi onada danışsan bence ii olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın radakoğlunu bu konuda uzman olduğunu biliyorum mehmet bi onada danışsan bence ii olur
    bu konularda uzman olduğunu bizde biliyoruz abiş :45:
    ok tamam onunlada irtibata geçiyorum :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mehmet öncelikle programı full yapmalısın bir de böyle dene bugün yaptıgım arastırmalar öyle gösteriyor bir de tarama bittikten sonra kurtarılmasını istedigin dosyayı işaretleyip yukardaki recover sekmesini işaretle bunların nereye kaydetmek istedigini soracak yer belirt ve okey de sonucu bekliyorum bence resimler için programı full yapıp bir daha arama yapmaya deger dediklerimi yap bakalım cevabını bekliyorum
    program 2 gündede ful olmaya bilir habire tarıyor ok gene deniyecem teşekkürler

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri