Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kayıp Kaçak Bedeli Geri Geliyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Kayıp Kaçak Bedeli Geri Geliyor

Kayıp Kaçak Bedeli Geri Geliyor<<<<TAHSİL EDİLEMEYEN ÖDEYENDEN ALINACAK

Bakan Nurettin Canikli, elektrik faturalarındaki kayıp-kaçak bedeline ilişkin, "Yine olacak, çünkü şirketlerin başka çaresi yok.'' dedi.
    "Mecburi, bu iş böyle başka çaresi yok. Başka türlü ayakta kalamazsınız, bu işle ilgili firmalar ayakta kalamaz ki... 'Devlet oradaki parayı tahsil etsin, bize ne' deyip o başka bir şey diğer tarafta bir üretim var, ticari faaliyet var. Onun değerlendirmesi, hesabı ayrı bir iş" ifadesini kullandı.
    ------İLAÇ PARASI YAPIN İNŞALLAH !
    faturalarimizamaninda düzenli oduyoruZ bu hirsizlarin kullandigi faturayı neden bize yüklüyorsunuz yazıklar olsun
    -----ALLAH DOKUZ YERİNİZDEN ÇIKARSIN İNŞALLAHHHHHH

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amin
    kimseden kormuyor bunlar biz ne dersek o işinize gelirse
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim meslek Elektrik. İnanın ben panoda ufak bi oynama ile evimin faturasını yarı yarıya düşürürüm ama içim elvermiyor. Bunlarda böyle yaptıkça inanın o dediğimi yapasım geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Faturayı yazmaya gelen adam ihbarnameyi bırakmış hesapta,aradan birkaç gün geçtikten sonra elektriği kesmeye geldi tam keserken indiim aşağıya yakaladım
    çocuğa dedim ki ihbarname elime ulaşmadı kesme dedim ödiycem şimdi
    derken ben faturayı ödedim,adam tekrar gidip gelmiş kapama açma parasını faturaya yansıtmış ve hiç ödemediğim yüksek fatura bu ayinki .Birde işşsiz olduğumu sölememe rağmen bu kadar elektrik faturasını düzenleyen mahluklar.
    Konu Hikmet™ tarafından (11-01-2015 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat3576 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Faturayı yazmaya gelen adam ihbarnameyi bırakmış hesapta,aradan birkaç gün geçtikten sonra elektriği kesmeye geldi tam keserken indiim aşağıya yakaladım
    çocuğa dedim ki ihbarname elime ulaşmadı kesme dedim ödiycem şimdi
    derken ben faturayı ödedim,adam tekrar gidip gelmiş kapama açma parasını faturaya yansıtmış ve hiç ödemediğim yüksek fatura bu ayinki .Birde işşsiz olduğumu sölememe rağmen bu kadar elektrik faturasını düzenleyen mahluklar.
    Normalde bu yazınıza sizi banlamam gerekiyordu ama bu seferlik affettim. Sinirinizi anlıyorum ama burayada 7 den 77 ye kadar herkez ziyaret ediyor. Bunun için yazı yazarken daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Normalde bu yazınıza sizi banlamam gerekiyordu ama bu seferlik affettim. Sinirinizi anlıyorum ama burayada 7 den 77 ye kadar herkez ziyaret ediyor. Bunun için yazı yazarken daha dikkatli olmamız gerekiyor.
    Arkadaşım hassasiyetin için öncelikle teşekkür ederim.Ancak affettim derken bu tarz kelimeler ancak Allah'a mahsustur.Sende bende aciz
    bir kuluz bunu hiç unutmayalım.Bir laf vardır çeken bilir diye o yüzden
    ancak yaşayan insanlar anlar bu durumu.Argolu konuştuğum içinde
    özür dilerim,insanın içi dolu olunca dile getiriyosunuz.İnsanlar okusun ki
    bilinçlensin içinde argo kelime olması yanlış yazmamlıydım.

NOT:Bu elektrik faturasını yazan kişiler kaçak kullanan insanların faturalarını alamadıkları için benim ve benim gibi ağzı yanan kişilerden
    çaktırmadan faturaya yansıtarak almaya çalışıyorlar,kanunen hakkımı arıycam ancak bu uyanık geçinen kişiler inanç zayıflığı yüzünden diğer tarafı düşünmüyorlar,düşündürücü..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat3576 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım hassasiyetin için öncelikle teşekkür ederim.Ancak affettim derken bu tarz kelimeler ancak Allah'a mahsustur.Sende bende aciz
    bir kuluz bunu hiç unutmayalım.Bir laf vardır çeken bilir diye o yüzden
    ancak yaşayan insanlar anlar bu durumu.Argolu konuştuğum içinde
    özür dilerim,insanın içi dolu olunca dile getiriyosunuz.İnsanlar okusun ki
    bilinçlensin içinde argo kelime olması yanlış yazmamlıydım.

NOT:Bu elektrik faturasını yazan kişiler kaçak kullanan insanların faturalarını alamadıkları için benim ve benim gibi ağzı yanan kişilerden
    çaktırmadan faturaya yansıtarak almaya çalışıyorlar,kanunen hakkımı arıycam ancak bu uyanık geçinen kişiler inanç zayıflığı yüzünden diğer tarafı düşünmüyorlar,düşündürücü..

Görmezden geldim diyelim. Neyse dediğim gibi yapacak bişey yok malesef. Çedaş tan adam önceki çalıştığım elektrik dükkanına gelmişti fatura unutuldu iş yoğunluğundan dolayı adam kesmeye geldi dedimki kesmeyin ben hemen öder gelirim dedim adam sayacı okuduğu makineyi sayaca bağladı kesildi olarak gösterdi ama elektriği kesmedi eeee noldu bir sonraki aya 17 tl kesme açma bedeli yansıdı. Dediğim gibi öteki tarafta görülecek bu mevzular.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle gelmiş böyle gider....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Devlet devlet değil ki,çok becerili yapabildikleri işler arasında yolsuzluk,zam,rüşvet,adaletsizlik ilk sırada.Kaçak elektrik kullananlarla mücadele etmek ve cezalandırmak yerine kolay yolu tercih ederek faturasını ödeyen namuslu vatandaşı cezalandırıyorlar.Hakkım zehir zıkkım olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakkımı healal etmiyorum. inşallah hepsi mefta olur. bu kurum azmı çektirdi bana. Allahlarından bulsunlar. insan isterse çok şey yapar ama insan olmak yakışır bize yoksa kaçak elektrik yapmak var ya, 1 dakikamı alır, ama yapmıyacam. benim başım dik kalsın.
    LEBEN ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri