Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kayseri'ye yerleştirilen Uygur Türkleri yardım bekliyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Kayseri'ye yerleştirilen Uygur Türkleri yardım bekliyor!

Yetkililer tam 21 gün önce 400 Uygur Türkünü sessiz sedasız Kayseri’de metruk bir vaziyette bulun polis lojmanlarına yerleştirdi.
    80 aileden oluşan grubun yerleştirildiği dairelerde ısınma sistemi bulunmuyor.Çoluk çocuk genç yaşlı Kayseri’nin dondurucu soğuğunda yaşam mücadelesi veriyorlar.Kayseri halkının ve yardımsever vakıflar oacklar olmak üzere kimi derneklerin yardımları sayesinde yemek ve battaniyeye kavuşmuşlar.
    Ancak ısınma sorunu hala devam ediyor, banyolarda şofben bulunmadığından günlerdir banyo yapamamışlar.Fakat tüm bunlara rağmen yardımlardan dolayı yardımseverlere hayır dualarını esirgemiyorlar.
    Türk devletine olan saygılarından dolayı bulundukları binaların, Çin’de bulunana akrabalarının can güvenliği sebebi ile kendilerinin fotoğraflarını yayımlamamızı istemiyorlar Hükümet yetkililerinin sessiz sedasız Kayseri’ye getirdiği Doğu Türkistanlı soydaşlarımızı Türk Milleti bağrına elbette basacaktır.

Konu zekı62 tarafından (15-01-2015 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

KAYSERİ DIŞI yardım etmek isteyen Arkadaşlar :

TÜRK DÜNYASI BİRİMİ BAŞKANI
    ERKAN ALTUNDAĞ'ın 0 536 428 53 87 Telefonundan bilgi alabilirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart metruk bir vaziyette bulun polis lojmanları

Kayseri’de metruk bir vaziyette bulun polis lojmanları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 milyon Suriye'li ye verilen devlet desteği ve sahiplenme Uygur Türklerine de gösteriliyor olması gerekmiyor mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veliyıldırım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 milyon Suriye'li ye verilen devlet desteği ve sahiplenme Uygur Türklerine de gösteriliyor olması gerekmiyor mu?
    kesinlikle katılıyorum ama devlete zararı olan öncelik olur kanısındayım çünkü devletin ordan terör korkusu var onun için suriye mecburilik...
    Allah korusun bizleri yarın başımıza gelse bizim bize bizden başka kimse bakmaz....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri