REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: SD Uydu Alıcısı Tavsiyesi Rica Ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım paranı çöpe atma. İllaki SD olsun diyorsunda bugün televizyonun arızalansa yenisini alman gerekse illaki HD tv alacaksın.

Zaten HD küçük cihazlar pahalı değil. al bir tane cihaz kullan. Arıza durumuna gelince sonuc olarak 100 tl lik bir cihaz alcan 2sene kullanmışsın daha ne isteyebilirsinki.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hankağan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar;

Uydu cihazlarından pek anlamayan birisiyim. Sizden tavsiye rica ediyorum.

Bugün NETA'yı aradım; "Kanal yükleme ve sıralamaları bilgisayara bağlayıp yapabileceğim bir uydu cihazı var mı?" diye sordum. Bana daha önce duymadığım Turksat KGS'den bahsetti. Dediğine göre bu TKGS, uydu değişiminde cihazı otomatik ayarlıyor, aynı uydu üzerinde bir kanalın frekansı değiştiğinde bunu da otomatik algılıyor ve değiştiriyor, ve Turksat'ın öngördüğü en çok izlenen ulusal kanalları da türlerine göre sıralayarak otomatik kanal sıralaması yapıyor.

Bu doğru mu? Randıman veren bir özellik mi? Benim soruma karşılık gelen başka bir cihaz var mı?

Ben uydu alıcısını tüplü televizyonda kullanacağım için pek pahalı bir cihaz istemiyorum. Amstrad 1020 Mini Scart Plus için ne dersiniz? Cevaplarınızı, tavsiyelerinizi, yardımlarınızı rica ediyorum.
    Dostum ben ne alacagini bilmem ama ne ALMAMAN gerektigini biliyorum REDLINE'dan seytandan kacar gibi kac uzak dur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım paranı çöpe atma. İllaki SD olsun diyorsunda bugün televizyonun arızalansa yenisini alman gerekse illaki HD tv alacaksın.

Zaten HD küçük cihazlar pahalı değil. al bir tane cihaz kullan. Arıza durumuna gelince sonuc olarak 100 tl lik bir cihaz alcan 2sene kullanmışsın daha ne isteyebilirsinki.
    Model olarak ne tavsiye edersiniz?

HOMETECH HT 1200 Mini HD Uydu Alıcı

Next 5000 HD

Bu ikisinden birini almalı mıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hometech 1200

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fiyat olarak hometech 1200 hd guZel a101 Lerde var ister tuplü ister hd kullan
    arkadaşım ister tüplü demişsin ama ben cihazı aldım sadece hdm kablosuyla bağlanabiliyorsun tüplü tv lerde hdm yokki scart kablo var acaba nasıl bağlanacağız bilgi verirmisiniz tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ister tüplü demişsin ama ben cihazı aldım sadece hdm kablosuyla bağlanabiliyorsun tüplü tv lerde hdm yokki scart kablo var acaba nasıl bağlanacağız bilgi verirmisiniz tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Av çıkışı var jak kablo ile baglanırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kablo ile baglanırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

T1200 ÜRÜN ÖZELLİKLERİFULL HD 1080p ve HD Ready 720p yayınları destekler2 Adet USB girişi, aynı anda hem USB WIFI hem de harici disk bağlanabilirUSB′den güncellemeAV-Out ile tüplü televizyonlarla uyumluEkranlı kumanda alıcısıKüçük boyutlarına rağmen olağanüstü performansSüper hızlı kanal geçişiHızlı,Kolay ve Pratik menüBiss,Patch desteğiHD ve normal SD kanallarda muhteşem görüntü ve ses kalitesiHDMI girişi ile tüm LCD,Plazma ve projeksiyon TV′ler ile uyumluFabrika kanal listesi, kendi kanal listenizi yedekleme vb. kullanıcı dostu özelliklerUSB Bellek(FAT32),USB harici disk(NTFS) ve USB çoklayıcı desteğiUSB kayıt özelliği ile istediğiniz kanalı kaydedip tekrar izlemeZaman kaydırma(TimeShift) özelliğini desteklerMedia Player:Film, müzik ve resim oynatıcısıMP3,MP4,avi,mkv,iso,mov,vob,dat,jpeg dosyalarını desteklerOyunlar:Sudoku,Go Bang, Fare Vurma, Box ManMultiswitch, motorlu çanaklar ile uyumluRSS FeedOnline Yazılım GüncellemeUyumlu USB WIFI adaptör takarak kablosuz internet ve aşağıdaki akıllı tv fonksiyonlarını kazanırSunucuya bağlanmaIP TV özelliğiOnline Yazılım GüncellemeHava DurumuGoogle Mapsİnternetten oyun indirme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu şekilde kullanıyorum
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri