Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: SD Uydu Alýcýsý Tavsiyesi Rica Ediyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart SD Uydu Alýcýsý Tavsiyesi Rica Ediyorum

Merhaba arkadaþlar;

Uydu cihazlarýndan pek anlamayan birisiyim. Sizden tavsiye rica ediyorum.

Bugün NETA'yý aradým; "Kanal yükleme ve sýralamalarý bilgisayara baðlayýp yapabileceðim bir uydu cihazý var mý?" diye sordum. Bana daha önce duymadýðým Turksat KGS'den bahsetti. Dediðine göre bu TKGS, uydu deðiþiminde cihazý otomatik ayarlýyor, ayný uydu üzerinde bir kanalýn frekansý deðiþtiðinde bunu da otomatik algýlýyor ve deðiþtiriyor, ve Turksat'ýn öngördüðü en çok izlenen ulusal kanallarý da türlerine göre sýralayarak otomatik kanal sýralamasý yapýyor.

Bu doðru mu? Randýman veren bir özellik mi? Benim soruma karþýlýk gelen baþka bir cihaz var mý?

Ben uydu alýcýsýný tüplü televizyonda kullanacaðým için pek pahalý bir cihaz istemiyorum. Amstrad 1020 Mini Scart Plus için ne dersiniz? Cevaplarýnýzý, tavsiyelerinizi, yardýmlarýnýzý rica ediyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Next mini HD COOL Al rahatýna bak kullanmasý cok basit ayrýca HD kanallarda var fiyatýda 120-150 arasý deðiþiyor SD Cihazlarda o özellikleri pek fazla beklemeyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Next mini HD COOL Al rahatýna bak kullanmasý cok basit ayrýca HD kanallarda var fiyatýda 120-150 arasý deðiþiyor SD Cihazlarda o özellikleri pek fazla beklemeyin
    O modeli dün Teknosa'da gördüm hocam. Gayet kaliteli ama ben alýcýyý Tüplü televizyonda kullanacaðým için HD alýcýya ihtiyacým yok. Uydu ayarý, kanal sýralamasýyla uðraþmak istemiyorum sadece.

Önceki mesajýmda bahsettiðim Amstrad iþ görmez mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hankaðan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    O modeli dün Teknosa'da gördüm hocam. Gayet kaliteli ama ben alýcýyý Tüplü televizyonda kullanacaðým için HD alýcýya ihtiyacým yok. Uydu ayarý, kanal sýralamasýyla uðraþmak istemiyorum sadece.

Önceki mesajýmda bahsettiðim Amstrad iþ görmez mi?
    Tamam iþte HD COOL dada tüplü tv ye uygun kablosu var amstrad kullanmadým bilmiyorum HD COOL al ileride led tv alýrsanda cihaz alma derdinden kurtulursun HD COOL cihazda yine göruntu kalitesi cok iyi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hometech 1200 hd tks var 75 tl iptv ccam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hometech 1200 hd tks var 75 tl iptv ccam
    Tavsiyeniz için teþekkür ederim. Bir arkadaþ Hometech'in TKGS li bir ürününü kullanmýþtý ve TKGS özelliði kanallarý çorba gibi etti hiç bir iþe yaramýyor demiþti. Siz ne dersiniz? O modelin bilgisayara baðlanabilme özelliði var mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hem tüplü tv ler de hd yi izleyebiliyorsun
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fiyat olarak hometech 1200 hd guZel a101 Lerde var ister tuplü ister hd kullan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hometech 1200

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Fiyat olarak hometech 1200 hd guZel a101 Lerde var ister tuplü ister hd kullan
    arkadaþým ister tüplü demiþsin ama ben cihazý aldým sadece hdm kablosuyla baðlanabiliyorsun tüplü tv lerde hdm yokki scart kablo var acaba nasýl baðlanacaðýz bilgi verirmisiniz tþk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Peki arkadaþlar, ileride olaðan bir arýza durumunü ve cihaz ömrünü göz önünde bulundurursak, mini uydu alýcýlarý mý yoksa standart büyük olanlar mý caziptir?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri