Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arasý

Konu: SD Uydu Alýcýsý Tavsiyesi Rica Ediyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi akþamlar next tango next minix black bunlarda tkgs var ama istersen kanal sýralamasýný deðiþtirebiliyorsun üç beþ sene önce next 2000 vardý bunlarý çok iyi diyorduk þimdi yazýlým þifre kýrma özellikleri kalmadý ama þuan minixler kullanýmda hem bu cihazlar wifi üzerinden avrupadaki bir çok kanalý çözüyor tabi yine karar senin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým paraný çöpe atma. Ýllaki SD olsun diyorsunda bugün televizyonun arýzalansa yenisini alman gerekse illaki HD tv alacaksýn.

Zaten HD küçük cihazlar pahalý deðil. al bir tane cihaz kullan. Arýza durumuna gelince sonuc olarak 100 tl lik bir cihaz alcan 2sene kullanmýþsýn daha ne isteyebilirsinki.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým paraný çöpe atma. Ýllaki SD olsun diyorsunda bugün televizyonun arýzalansa yenisini alman gerekse illaki HD tv alacaksýn.

Zaten HD küçük cihazlar pahalý deðil. al bir tane cihaz kullan. Arýza durumuna gelince sonuc olarak 100 tl lik bir cihaz alcan 2sene kullanmýþsýn daha ne isteyebilirsinki.
    Model olarak ne tavsiye edersiniz?

HOMETECH HT 1200 Mini HD Uydu Alýcý

Next 5000 HD

Bu ikisinden birini almalý mýyým?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hankaðan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaþlar;

Uydu cihazlarýndan pek anlamayan birisiyim. Sizden tavsiye rica ediyorum.

Bugün NETA'yý aradým; "Kanal yükleme ve sýralamalarý bilgisayara baðlayýp yapabileceðim bir uydu cihazý var mý?" diye sordum. Bana daha önce duymadýðým Turksat KGS'den bahsetti. Dediðine göre bu TKGS, uydu deðiþiminde cihazý otomatik ayarlýyor, ayný uydu üzerinde bir kanalýn frekansý deðiþtiðinde bunu da otomatik algýlýyor ve deðiþtiriyor, ve Turksat'ýn öngördüðü en çok izlenen ulusal kanallarý da türlerine göre sýralayarak otomatik kanal sýralamasý yapýyor.

Bu doðru mu? Randýman veren bir özellik mi? Benim soruma karþýlýk gelen baþka bir cihaz var mý?

Ben uydu alýcýsýný tüplü televizyonda kullanacaðým için pek pahalý bir cihaz istemiyorum. Amstrad 1020 Mini Scart Plus için ne dersiniz? Cevaplarýnýzý, tavsiyelerinizi, yardýmlarýnýzý rica ediyorum.
    Dostum ben ne alacagini bilmem ama ne ALMAMAN gerektigini biliyorum REDLINE'dan seytandan kacar gibi kac uzak dur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ister tüplü demiþsin ama ben cihazý aldým sadece hdm kablosuyla baðlanabiliyorsun tüplü tv lerde hdm yokki scart kablo var acaba nasýl baðlanacaðýz bilgi verirmisiniz tþk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Av çýkýþý var jak kablo ile baglanýrsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu kablo ile baglanýrsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

T1200 ÜRÜN ÖZELLÝKLERÝFULL HD 1080p ve HD Ready 720p yayýnlarý destekler2 Adet USB giriþi, ayný anda hem USB WIFI hem de harici disk baðlanabilirUSB′den güncellemeAV-Out ile tüplü televizyonlarla uyumluEkranlý kumanda alýcýsýKüçük boyutlarýna raðmen olaðanüstü performansSüper hýzlý kanal geçiþiHýzlý,Kolay ve Pratik menüBiss,Patch desteðiHD ve normal SD kanallarda muhteþem görüntü ve ses kalitesiHDMI giriþi ile tüm LCD,Plazma ve projeksiyon TV′ler ile uyumluFabrika kanal listesi, kendi kanal listenizi yedekleme vb. kullanýcý dostu özelliklerUSB Bellek(FAT32),USB harici disk(NTFS) ve USB çoklayýcý desteðiUSB kayýt özelliði ile istediðiniz kanalý kaydedip tekrar izlemeZaman kaydýrma(TimeShift) özelliðini desteklerMedia Player:Film, müzik ve resim oynatýcýsýMP3,MP4,avi,mkv,iso,mov,vob,dat,jpeg dosyalarýný desteklerOyunlar:Sudoku,Go Bang, Fare Vurma, Box ManMultiswitch, motorlu çanaklar ile uyumluRSS FeedOnline Yazýlým GüncellemeUyumlu USB WIFI adaptör takarak kablosuz internet ve aþaðýdaki akýllý tv fonksiyonlarýný kazanýrSunucuya baðlanmaIP TV özelliðiOnline Yazýlým GüncellemeHava DurumuGoogle MapsÝnternetten oyun indirme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu þekilde kullanýyorum
    yanýklarda iz býrakmaz

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri