elimde yumatu mx var cihaz ön displeyde sadece yeşil ışık yanıyor ve bazende "8888" yazıyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ii çalışmalar...
elimde yumatu mx var cihaz ön displeyde sadece yeşil ışık yanıyor ve bazende "8888" yazıyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ii çalışmalar...
değerli arkadaşım sizin sorununuz cihazın besleme devresinden ileri geliyor.elektronikten anlıyorsanız yapabilirsiniz.ama anlamıyorsanız cihazın kapağını açmak tehlikelidir.elektronikci arkadaşlar halledebilirler..
kullanıcıların cihaz kapaklarını açmaları yanlıştır. içerde yüksek voltaj oluşuyor.besleme katları siwiçmod dediğimiz besleme modeli çalıştığı için beslemedeki siviçmod trafosunda yüksek voltaj oluyor.ve tehlikelidir..:boese157:![]()
kardeş beslemedeki 1000uf 16v kondöstörü degiştir düzelir:45:
tşk ederım abi çözdum beslemede c15 kondasatöru arzalıydı çözdum.
Mx ye yeşil ışığı düzeltmek için "beslemedeki 1000uf 16v kondöstörü " veya "beslemede c15 kondasatöru" bu nasıl değişir . malzemeyi nereden alırım . selamlar
arkadaşım bu parçaları elektronik paraça satan malzemecilerden alırsın ama bu mazlemeleri yerine takarken artı ve eksi olayları vardır. LEhim yaparken lehim pasatasını iyice temizlenmesi gerekir bu gibi konularda deneyimli değilseniz hiç dokunmayın daha fazla arızaya sebep olursunuz. Yetkili servise başvurmanız sizin için daha mantıklı olur.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri