Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: yumatu yeþil ýþýk sorunu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yumatu yeþil ýþýk sorunu?

elimde yumatu mx var cihaz ön displeyde sadece yeþil ýþýk yanýyor ve bazende "8888" yazýyor yardýmlarýnýzý bekliyorum þimdiden teþekkür ederim ii çalýþmalar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý madoc23 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    elimde yumatu mx var cihaz ön displeyde sadece yeþil ýþýk yanýyor ve bazende "8888" yazýyor yardýmlarýnýzý bekliyorum þimdiden teþekkür ederim ii çalýþmalar...

deðerli arkadaþým sizin sorununuz cihazýn besleme devresinden ileri geliyor.elektronikten anlýyorsanýz yapabilirsiniz.ama anlamýyorsanýz cihazýn kapaðýný açmak tehlikelidir.elektronikci arkadaþlar halledebilirler..

kullanýcýlarýn cihaz kapaklarýný açmalarý yanlýþtýr. içerde yüksek voltaj oluþuyor.besleme katlarý siwiçmod dediðimiz besleme modeli çalýþtýðý için beslemedeki siviçmod trafosunda yüksek voltaj oluyor.ve tehlikelidir..:boese157:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yumatu besleme arýzasý

kardeþ beslemedeki 1000uf 16v kondöstörü degiþtir düzelir:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tşk ederım abi çözdum beslemede c15 kondasatöru arzalıydı çözdum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý madoc23 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tþk ederým abi çözdum beslemede c15 kondasatöru arzalýydý çözdum.
    sorununuzu çözdüðünüze sevindim gülerek kullanýnnýz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mx ye yeşil ışığı düzeltmek için "beslemedeki 1000uf 16v kondöstörü " veya "beslemede c15 kondasatöru" bu nasıl değişir . malzemeyi nereden alırım . selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý edarici Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Mx ye yeþil ýþýðý düzeltmek için "beslemedeki 1000uf 16v kondöstörü " veya "beslemede c15 kondasatöru" bu nasýl deðiþir . malzemeyi nereden alýrým . selamlar
    arkadaþým bu parçalarý elektronik paraça satan malzemecilerden alýrsýn ama bu mazlemeleri yerine takarken artý ve eksi olaylarý vardýr. LEhim yaparken lehim pasatasýný iyice temizlenmesi gerekir bu gibi konularda deneyimli deðilseniz hiç dokunmayýn daha fazla arýzaya sebep olursunuz. Yetkili servise baþvurmanýz sizin için daha mantýklý olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri