REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: starbox için önerileriniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    starbox ile dreamboxun çalışma prensibi aynımı?
    Sayın cabbari

1-starbox dreamboxla arasında dağlar kadar fark vardır farklarını sana soyluyorum
    dreambox güzeldir ama ona yıllık para vermen lazım yani 300 ytl ben sana istediğn bütün kanalari açarım bu 300 ytleyle
    starbox ise onun beli prensibinde ki kanallar var ona her hangi bir üçret talep etmiyorsun ama bir sene sonra ona da para vermen lazım olacak ama senin istediğn kanalra göre para vereceksin...ama starboxda dreamboxda güzeldir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

starbox niyetlendim bir ara ama bir baktım forumda yazıyor serverler gitti falan diye geri adım attım dreabox çok pahalı geldi kısacası şimdilik vazgeçtim gibi..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostlar, 1 aydır starbox kullanıyorum çok memnunum...arkadaşada şiddetle öneririm.2 tane receiver'ım olduğu halde bunuda aldım ....belgeseller,*****lar,malum kanal vs...vs...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler :-)))
    cihazı deneme amaçlı aldım. akşam Life İs Good i
    izledim gayet güzel.ufak tefek donmalar oldu.ama yinede güzeldi.gece de kontroller yapacam....
    şimdilik cihaz perfonması iyi..
    parasına göre iyi bi cihaz.....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler :-)))
    cihazı deneme amaçlı aldım. akşam Life İs Good i
    izledim gayet güzel.ufak tefek donmalar oldu.ama yinede güzeldi.gece de kontroller yapacam....
    şimdilik cihaz perfonması iyi..
    parasına göre iyi bi cihaz.....
    parasına göre iyi bi cihaz....derken usta kaç para cıhazın fıyatını ogrenmek ıstıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@helwer arkadaşım,serbest piyasa olduğu için fiyat farklılığı oluşuyor.fakat en kısa yoldan form da reklamları bulunan firmalardan araştırabilirsin..dreambox almanya fiyatı:195euro-türkiye de:500 ytl (dm 500s modeli için)
    ben dreambox ı yakında deniyecem.ancak o şekilde farkı anlayabilirim.yalnız dream in server ücretli olması iyi olmuyor.cihaz alırken bi ton para veriyon,yetmiyor bi de server a para vermek kötü oluyo....starbox ın server avantajı var tabii,nekadar sürer bilemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    starbox niyetlendim bir ara ama bir baktım forumda yazıyor serverler gitti falan diye geri adım attım dreabox çok pahalı geldi kısacası şimdilik vazgeçtim gibi..
    cabbari ustam serverar felan gitmedi hepsi serverın yerli yerinde ben sana kesinlikle tavsiye ederim ben aldım 2 aydır kullanıyorum kesinlikle öneririm mükemmel bir cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki arkadaşlar bu starboxu aldık diyelim sistemi kurduk adsl taktım kanallar çık öylemi?
    birde limitli adsl kullanıcılarına nasıl etki ediyor?
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Starbox Fİati Ne Kadar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri