REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İnpax X-2007 FTA ve diğer modeller

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın volkan 1065 impex tps paketini yani şuan emu ile acıyormu
    arkadaşım cihaz bende mevcut ve tps. ler tıkır tıkır çalışıyor saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiatı nekdar acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ?ytl ye satıyorum
    Konu ciwan_47 tarafından (09-12-2006 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ciwan_47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 100 ytl ye satıyorum
    arkadaşlar bu konuyu bu gibi sebeplerden buraya taşıdım lütfen ben satıyorum fiyatı şudur gibi yazılar yazmayalım alacaksanız firma veya nerde bulunuyorsanız ordaki satıcılar ile görüşün yada reciver aım satım bölümüne bakın burda bu cihaz hakkında teknik görüş ve önerilerde buunuyoruz. Lütfen daha dikkatli olalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okadarda pahalı bir cihaz deyilmiş menüsü nasıl acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ciwan_47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 100 ytl ye satıyorum
    tşk dostum cı fta mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kasası starsat 650 süper cı ya benziyor.heralde menüde aynıdır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı salih 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kasası starsat 650 süper cı ya benziyor.heralde menüde aynıdır
    evet aynı cihaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar uzun uzunca süren testeler sonucu cihaza kara verdik ve açıklıcam ne olduğunu nasıl neden açtığını bekleyin
    bence şu an almaya ve sipariş vermeye değmez beni dinlerseniz pişman olmazsınız arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar uzun uzunca süren testeler sonucu cihaza kara verdik ve açıklıcam ne olduğunu nasıl neden açtığını bekleyin
    bence şu an almaya ve sipariş vermeye değmez beni dinlerseniz pişman olmazsınız arkadaşlar
    arkadaşım neyi bekleyin dyorsun biliyorsan paylaş burda ortada bir şey yoksa
    burdaki herkes bildikerlini burda paylaşıyor ama sen daha bir resim bile koymadın açtığına dair
    Dreambox 8000 HD PVR

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri