REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İnpax X-2007 FTA ve diğer modeller

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav arkadaslar bu arkadas biraz macara pres diyeceğim ama tepki vereceksiniz gezdiğim her sitede bu arkadasın inpax cihazın böyük ihtimalle reklamını yapıyor diyecem cünkü dört bes gündür aynı konu bekleyin pişman olmassınız bu kelimeler hep mevcut arkadasım ne yazacaksan ne vereceksen su işi bir an önce verde bizde kurtulam beklemekten sende ortaya atmış oldugun bu iddaayı ispatlamış olursun cihazın daha emu resmini bile bir haftadır siteye ekleyemedin bile herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav arkadaslar bu arkadas biraz macara pres diyeceğim ama tepki vereceksiniz gezdiğim her sitede bu arkadasın inpax cihazın böyük ihtimalle reklamını yapıyor diyecem cünkü dört bes gündür aynı konu bekleyin pişman olmassınız bu kelimeler hep mevcut arkadasım ne yazacaksan ne vereceksen su işi bir an önce verde bizde kurtulam beklemekten sende ortaya atmış oldugun bu iddaayı ispatlamış olursun cihazın daha emu resmini bile bir haftadır siteye ekleyemedin bile herkese saygılar
    kendine göre haklısın ama bu arkadaş ben botekçiyim diyordu.Şuda bir gerçek ki INPAX ı aradım ellerinde mal kalmadıgını söylüyorlar.Ama cihaz gerçektende piyasada var.Ama benim elimde yok şuan için.Demekki cihaz var ve gerçekten çözüyor ama bu arkadaş insanları oyalamaktan zevk alıyor.maalesef .....

3. 09-12-2006, 20:39

Sebep
    Kon u yazılım konusu oldugu için neden kapatıldı anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar burda kimse macera peşinde değil. duke 75 arkadaşım sende açıklama yaparken bekleyin geliyor gibi açıklamalarda bulunma varsa birşey kanıtın varsa koy yoksa bu tür açıklamalardan kaçınç. Bu konuda bu son uyarım başka sitelerde yayınlanan konular bizi ilgilendirmez. Bundan sonra yapılan açıklamalarda daha önceki uyarılarım ve bu uyarılarım gözönüne alınmazsa gerekli işlemleri yapacam. Lütfen konu saptırılmasın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam kesinlikle haklısınız.adam önce çıktı cihazın tps leri açtığından bahsetti.kaç gün boyunca cihazı öve öve bitiremedi.şimdide almaya değmez bekleyin falan diyor.nasıl bir iş anlayamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Konu gürün tarafından (10-12-2006 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15000 bin uyeli supersatforumdan bunun 1000 kişisi alsa kar kardır diye düşünürler belki.Bana pek inandırıcı gelmedi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla Duke75 birazdan "çaaaaat" diye bir ses duyarsan bilki o sabır taşı değil biziz Acı bize ya, de hadi ne diyeceksen. Sen baba bizde sürekli çikolata isteyen çocuklar gibiyiz. Ver şu çikolatayıda yiyelim yaw....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben sizden fabrikada cihaz varmış yok a kişisi böle diyomuş yok şu şöle reklam yapıomuş yok bunu fiyatı buymuş veyada şu satıyomuş bunları duymak istemiyorum. Benim sadece burdaki amacım cihazın tps yi çözüp çözmediği ve yazılımı inceleyerek görüşlerinizi bildirmeleriniz. bundan sonra bu tür mesajları silecem ve başladım kimse alınmasın gücenmesin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben sizden fabrikada cihaz varmış yok a kişisi böle diyomuş yok şu şöle reklam yapıomuş yok bunu fiyatı buymuş veyada şu satıyomuş bunları duymak istemiyorum. Benim sadece burdaki amacım cihazın tps yi çözüp çözmediği ve yazılımı inceleyerek görüşlerinizi bildirmeleriniz. bundan sonra bu tür mesajları silecem ve başladım kimse alınmasın gücenmesin.
    cihaz olmadan yazılım nasıl incelenir.stokta yoksa.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım şimdi bu yazılımlar bir program dilinde yapılıo bunları birde editleyebilen programlar var bunlardan anlyan arkadaşlar yorumlarını yapacaklardır. tabiki cihaz üzerinde incelemek en doğrusu ama elindede cihaz yoksa burda yazman gereken yazılarada dikkat etmen gerekir bizim isteğimizde cihazın özellikerli yazılımla nasıl çalıştığı bne gibi artı özelliği var onları öğren mek gerisi bizi ilgilendirmez.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri