E ''yazılarada dikkat etmen gerekir'' mirleriniz başım üstüne!!!!
E ''yazılarada dikkat etmen gerekir'' mirleriniz başım üstüne!!!!
arkadaşlar bu iş reklam amaclı tavsiye etmem.
27.11.2006 tarihli yazılımı ve tps eski sistemine dönmeden önce..
cihaz hakkında yorumum;
tps ve absat çok az kesintili açıyor.
hotbird cw görevde E! jetix açıyor.
sirus hustler ve tet açıyor.
işlev olarak güzel cihaz. info tuşuna ilk basışta kanal ile ilgili tüm bilgiler geliyor. frekans,pid sinyal vs.
ikinci basışta cas information geliyor. ecm,cw,prowider,*** görünüyor.
Genel ayarlarda ,bilgi olarak boottan producta kadar birsürü bilgi tarihli olarak tanıtılıyor.
kolay kurulumda lisan ,anten kurulumu ve çoklu arama seçenekleri
oyun olarak üç adet oyunu var
fabrika ayarları yedekleme mevcut. şifre soruyor.
yazılım yükseltme olayını rs232 ile yap diyor.
satcodx otomatik programlama
*** editor ile emu şifreleme sistemlerine giriliyor.
baya gelişmiş bir menü sistemi var anladığım kadarıyla..
Bu cihazında asıl Foyası ortaya cıktı TPS Paketini Cozen artık sadece bu cihaz degil
Tps yi sadece bu cihaz cozuyormus artık degil
yakında tum cihazlara yazılım verilir buyuk ihtimal ki dosyası Hergun guncelleniyor Tps.bin
tpscrypt3 algoritması Ss2 plungs de denenmiştir
İNPAX2007 Cihazının diger suan kullandıgımız makinalardan hiçbir farkı yoktur
Tek fazlası Astra daki seca2 kanallarını acıyor ancak seca2 kanallarının s2 emuya skystara sonrada dragoncam ve emuya yawas yawas dusmesi bekleniyor
Cunku once K3 Le acıldılar sonra diablo cam şimdi anaconda card ve Bu cihazla sıırasıyla geliyor
bu inpax sadece tpsmi yoksa multileride açıyormu şuan aktifmi aktifse ne aralıklarla yazılım yükleniyor bildiğim kadarıyla tps.bin olarak hergün *** yüklemek gerekiyor bazı cihazlara yardımcı olursanız sevinirim
tps ve multileri de çözüyor.son güncel yazılımı 08/01/2007 tarihli.
inpax almak isteyen bir arkadaşım vae fakat ben yazılım desteği olup olmadığını bilmediğim icin pek aldırmaak istemiyorum bu cihazlar icin dreambox yazılımları kullanılırmı acaba neyapacağimi şaşırdım
inpax x2007 cihazı cumartesi günü aldım . üzerinde 26/05/2007 yazılımı var ve tps multivizyon absat açıyor .son yazılımı da yüklemek istedim ama yüklerken %5 te donup kaldı .sorun ne olabilir acaba
arkadaslar Univers 4111 alicisina inpax 2007 yazilimi uyarmi??? uymazmi ???
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri