REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: WhatsApp internet sürümü Geldi!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Search WhatsApp internet sürümü Geldi!

Geçtiğimiz aylarda web sürümünün sinyallerini veren popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, web için yayınlandı. Artık PC başında sürekli elimizde telefonla durmaya son!

21.01.2015 / 22:00 Mobil cihazlarda en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın kullanıcılara 25 saatlik erişim engeli koyması konuşulurken uygulamadan yeni bir haber geldi.

Geçtiğimiz haftalarda uygulamanın web sürümü üzerinde çalışıldığı haberleri paylaşılmıştı. Ekran görüntüleri ile de desteklenen bu bilgiye göre WhatsApp'ın Google Chrome'un hem OS X hem de Windows versiyonları üzerinde çalıştığı belirtilmişti.

Bu haberden sonra kullanıcıların uygulamanın web sürümünü beklemeye başlamıştı. Beklendiği gibi de oldu ve kısa süre önce 700 milyondan fazla kişinin tercih ettiği WhatsApp'in ilk masaüstü uygulaması Google Chrome için yayınlandı.

iOS için yok!
    Şu anlık Android, BlackBerry ve Windows Phone kullanıcılarının kullanabildiği bu uygulama iOS kullanıcıları için ise henüz kullanılamıyor. Bunun nedeni ise Apple'ın kısıtlamaları olarak belirtilmiş.
    WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir istedikleri web uygulamasını kullanmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adreste yer alan QR kodunu WhatsApp uygulamasında taratmanız gerekiyor. Bunun içinde akıllı telefonunuzda WhatsApp'in son sürümünün güncellenmiş olması gerekmekte.

Yazan: Berkan Işık
    SDN - Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam 2 senedir pcden kullanıyorum whatsaupp mesengeri

bluestack adlı emülatör ile, aynı tablet veya cep tlf gibi pcden kullandım yıllarca.

bu sürümde iş görür artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tam 2 senedir pcden kullanıyorum whatsaupp mesengeri

bluestack adlı emülatör ile, aynı tablet veya cep tlf gibi pcden kullandım yıllarca.

bu sürümde iş görür artık.
    Basri bu nasıl çalışıyor yine tel numaramızı girecez ekrana sadece chromedemi calısıyor ?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Basri bu nasıl çalışıyor yine tel numaramızı girecez ekrana sadece chromedemi calısıyor ?

sayfaya gir, sonra cepten whatsapp en son sürüme guncelle.
    ayarlara gir, yani telefonun ayarlar tusuna basınca karsına whatsapp web yazan yer gelecek, ona tıkla barcode okuyucu gibi bişey açacak telefon.
    pcnin ekranındaki parkodu okut, pcden otomatik açacak program. koy telefonu kenara chromedan kullan. uyarı vericek chrome İZİN VER tıkla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayfaya gir, sonra cepten whatsapp en son sürüme guncelle.
    ayarlara gir, yani telefonun ayarlar tusuna basınca karsına whatsapp web yazan yer gelecek, ona tıkla barcode okuyucu gibi bişey açacak telefon.
    pcnin ekranındaki parkodu okut, pcden otomatik açacak program. koy telefonu kenara chromedan kullan. uyarı vericek chrome İZİN VER tıkla.
    Deneyim bakalım el elden üstündür paylaşın böyle şeyleri basri dediklerini yaptım bir türlü barkod okuyupta sayfa acılmıyor atladıgım birşeymi var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işlem çok basit aslında.
    eğer sayfa açmassa, kapat. Tekrardan chrome tarayıcı aç. yine olmazsa bu sefer tarayıcıyı yeni gizli pencere modunda aç.
    sonrasında yine telefondan barcodu okut. fakat gözünden belki kaçmış olabilir, izin ver seceneğini atlama tarayıcıda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işlem çok basit aslında.
    eğer sayfa açmassa, kapat. Tekrardan chrome tarayıcı aç. yine olmazsa bu sefer tarayıcıyı yeni gizli pencere modunda aç.
    sonrasında yine telefondan barcodu okut. fakat gözünden belki kaçmış olabilir, izin ver seceneğini atlama tarayıcıda.
    Benim turkcell maxiplus5 barkodu okumuyor bir türlü kamerasından falan olabilirmi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim turkcell maxiplus5 barkodu okumuyor bir türlü kamerasından falan olabilirmi ?
    Aynen. Olabilir usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirme sayfasının tam linkiyle kurulum ve tanıtmayı bizim gibi acemilere tam anlatırmısınız lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunsuz bağlantı kurdum yalnız chrome kapalı olunca bildirim gelmiyor
    chrome sayfasında devamlı açık kalması lazım whatssapp ki bildirim gelsin yoksa gelmiyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri