REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Windows 10 İlk Yıl Ücretsiz Olacak!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beyler.
    Bende su an 8.1 var.Bu uygulama ne zaman basliyor.Basladiysa ben nasil yapmaliyim.Yoksa ben bir sey yapmadan o otamatikman kendisi updayt mi yapacak.
    Bilgisi olan aciklarsa simdiden tesekkürler.
    Ben bir kaç gün önce müşterimin birine netten indirdiğim win 8.1 pro Windows'u laptopa yükledim, hayran kaldım valla, hız bakımından harika, adamlar bu sefer yapmış dedim yaaa. şimdi sıra benim masa üstü bilgisayara geldi, bugün yarın aynı kurulumu kendi pc. yüklüyecem şimdilik win 7 kullanıyorum ama win 8 performansını gördükten sonra bende değiştirmeye karar verdim, win10. merakla bekliyoruz bakalım nasıl bişey.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar win8.1 pro sistemi kendi bilgisayarıma yükledim her şey mükemmel güzelde bir sorum var. ben kağıt açma oyunlarını sık sık oynamayı seven biriyim, oyunlara girdim ve bir Microsoft hesabı oluştrup ücretsiz olarak oyunları indirdiyini yazdı, şifre ve mail giremeden bu iş win 8. olmuyor herhalde doğrumudur. bide yarın öbür gün bana oyunları indirdi diye bir masraf çıkmasın fatura gelmez bize dimi arkadaşlar?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar win8.1 pro sistemi kendi bilgisayarıma yükledim her şey mükemmel güzelde bir sorum var. ben kağıt açma oyunlarını sık sık oynamayı seven biriyim, oyunlara girdim ve bir Microsoft hesabı oluştrup ücretsiz olarak oyunları indirdiyini yazdı, şifre ve mail giremeden bu iş win 8. olmuyor herhalde doğrumudur. bide yarın öbür gün bana oyunları indirdi diye bir masraf çıkmasın fatura gelmez bize dimi arkadaşlar?
    Yok gelmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için teşekkürler sayın editör arkadaşım.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili editör arkadaşım bu aralar çok korkmaya başladım, ya ben bilgisayarımda kart açma oyununu çok sık oynayan biriyim, ve bugün oyun sayfasında para hesabı ile ilgili bir bilgi geldi, bende hayır istemiyorum dedim, yine ileride para bedeli çıkar diye çok korkuyorum. ve artık pc. oyun oynama kararı aldım. oyun hesabımı nasıl silebilirim. bilgin varmı acaba? ilgine şimdiden teşekkürler ederim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili editör arkadaşım bu aralar çok korkmaya başladım, ya ben bilgisayarımda kart açma oyununu çok sık oynayan biriyim, ve bugün oyun sayfasında para hesabı ile ilgili bir bilgi geldi, bende hayır istemiyorum dedim, yine ileride para bedeli çıkar diye çok korkuyorum. ve artık pc. oyun oynama kararı aldım. oyun hesabımı nasıl silebilirim. bilgin varmı acaba? ilgine şimdiden teşekkürler ederim.
    Abi senide herşey buluyor ya alem adamsın valla nerede bir taş altında sen varsın korkma abi birşey olmaz oyun siteleri ücretlimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya oyun oynamaya geçiyorum oyunları yüklerken bana paralı oynayalım diyor bende hayır istemiyorum diyorum. yinede oyunlar free açmıyor. oyun oynama bu win 8.1 pro win 7 gibi değil, win 7 ile oyunları xp sistemi gibi açıyordum, ama bu win 8.1 şimdi kullandığım sistem, hesap oluşturuyorsun hesap oluşturmadan oyun oynanmıyor. sonra gel senle kumar oynayalım diyor. bende hayır istemiyorum diyorum. oda illede kumar oynamak istiyor. herhalde bu gidişle artık oyun oynamak bana yasak. inşallah başıma bir şey gelmez.
    LEBEN ?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri